Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

ΑΓ. ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ – ΑΓΡΑΦΑ 1-1 Δίκαιη μοιρασιά


Γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν ο Άγιος Προκόπιος και τα Άγραφα, στον μεταξύ τους αγώνα που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο της Παλαιοκατούνας. Οι γηπεδούχοι καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκαν στο 18΄ με τον μόνιμο σκόρερ τους, Λάκη Αναστασόπουλο, που έφτασε έτσι τα 7 γκολ και θα μπορούσαν να πάρουν μεγάλο προβάδισμα για την νίκη αν στο επόμενο λεπτό ο Τσέκας δεν έχανε μοναδική ευκαιρία να κάνει το 2-0 για την ομάδα του. Μετά το γκολ, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, ανέβασαν στροφές, κυριάρχησαν στο χώρο του κέντρου και στο 30΄ με τον υπέροχο για ένα ακόμη ματς Κώστα Καλύβα ισοφάρισαν σε 1-1.
Με το σκορ αυτό οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη, τα Άγραφα, ανώτερα σε όλους τους τομείς πίεσαν από την αρχή για το γκολ που θα τους έδινε την νίκη. Οι γηπεδούχοι όμως καλά στημένοι στο χώρο της άμυνας και της μεσαίας γραμμής, άντεξαν στην πίεση κρατώντας την ισοπαλία μέχρι τέλος.
Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον Κώστα Αναγνώστου ενώ καλοί ήταν και οι Βοηθοί του.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΓ. ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ: ΚΟΛΟΚΩΤΣΙΟΣ, ΚΟΥΡΛΟΣ, ΠΛΑΚΙΑΣ, Β. ΚΟΥΤΣΟΘΑΝΑΣΗΣ, Γ. ΝΤΑΛΑΦΟΥΡΑΣ, ΚΡΑΣΙΑΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΙΠΡΑΣ , ΤΣΕΚΑΣ, ΛΑΘΥΡΗΣ, Κ. ΚΟΝΔΥΛΗΣ.
ΑΓΡΑΦΑ: ΚΑΛΥΒΑΣ, Β.ΜΑΚΚΑΣ, ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΖΩΧΑΚΗΣ, ΗΛΙΑΔΗΣ, ΚΑΤΗΣ, ΜΑΡΚΗΣ, ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ, ΣΕΡΠΑΝΟΣ, ΓΟΥΛΕΤΑΣ, ΚΑΛΥΒΑΣ.