Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αιφνιδιαστικό «λουκέτο» μπήκε την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010 στην πισίνα του κλειστού κολυμβητηρίου του Δήμου Καρπενησίου. Τα μέλη του Δ.Σ. του Κ.Ο.Κ. έλαβαν τηλεφωνική ενημέρωση, το μεσημέρι της Πέμπτης, από τον Πρόεδρο των Γυμναστηρίων κ. Δ. Λιάγκα σύμφωνα με την οποία η πισίνα θα παρέμενε κλειστή λόγω έλλειψης πετρελαίου και θα ακυρώνονταν οι προγραμματισμένοι κολυμβητικοί αγώνες του Σαββάτου 27/11.
Άμεσα ο πρόεδρος και η γραμματέας του Κ.Ο.Κ. κ. Χρ. Σταμούλης και κ. Αν. Μπουνόβα αντίστοιχα, επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Καρπενησίου κ. Β. Καραμπά και κατόπιν τον Νομάρχη κ. Κοντογεώργο για να λάβουν πληρέστερη ενημέρωση και να βρουν λύση δεδομένου ότι θα φιλοξενούσαν τους αγώνες Grand Prix της Περιφέρειας.
Η λύση δυστυχώς δεν βρέθηκε ούτε ακόμη και όταν οι Σύλλογοι της Περιφέρειας πρότειναν να δώσουν χρήματα για το πετρέλαιο που θα τους αντιστοιχούσε για την υλοποίηση των αγώνων.
Αναπάντητα ωστόσο μένουν πολλά ερωτήματα που αφορούν τις λεπτομέρειες για το πώς φτάσαμε στην κατάσταση αυτή αλλά και για το «τι μέλλει γενέσθαι».
Θέλουμε ακόμη να επισημάνουμε ότι η ακύρωση των αγώνων, την τελευταία μόλις στιγμή, από τον φορέα που τους είχε αναλάβει δηλ. τα Γυμναστήρια του Δήμου Καρπενησίου, ταλαιπώρησε τους αθλητές και τους συγγενείς τους που θα επισκέπτονταν το Σαββατοκύριακο 27-28/11 το Καρπενήσι και ευχόμαστε να μην γίνει το περιστατικό αυτό η αιτία ώστε να αποκλειστούμε γενικότερα από τις διοργανώσεις αγώνων της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.
Τέλος θέλουμε να ενημερώσουμε τους αθλητές αγωνιστικών και προαγωνιστικών κατηγοριών ότι για το διάστημα που η πισίνα παραμένει κλειστή θα ακολουθήσει ένα πρόγραμμα ξηρής προπόνησης που θα υλοποιείται στο Γυμναστήριο που βρίσκεται στο χώρο του κολυμβητηρίου.

Ο Πρόεδρος
Χρ. Σταμούλης

Η Γεν. Γραμματέας
Αν. Μπουνόβα