Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

ΓΙΟΡΤΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2010 Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου η έναρξη στην πλατεία με το άναμμα του Δένδρου


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η υποδοχή των Χριστουγέννων και του Νέου Χρόνου στην ευρυτανική πρωτεύουσα θα γίνει με τις καθιερωμένες πλέον ¨Γιορτές Χειμώνα¨. Η έναρξη των εκδηλώσεων αυτών που διαρκούν περίπου δυο εβδομάδε, γίνεται με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της πόλης και ακολουθεί αλυσίδα πολιτιστικών εκδηλώσεων μέχρι τις πρώτες μέρες του νέου έτους, με οργανωτές το Δήμο και άλλους πολιτιστικούς φορείς και κορυγφαία αυτών την Συναυλία « Αλκίνοος On Stage» που θα δοθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου. Οι ΓΙΟΡΤΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2010, θα ξεκινήσουν το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 7 Ιανουαρίου 2011.

Το πλήρες Πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010 Ώρα 20:00
Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου
•Χαιρετισμός από την Πρόεδρο της Κ.Ε.Π.Π.Α.ΔΗ.Κ κ. Πάζιου Μαρία
•Χαιρετισμός από τον Δήμαρχο Καρπενησίου κ. Καραμπά Βασίλειο
•Άναμμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου
•Φαντασμαγορικό θέαμα με πυροτεχνήματα.
• Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα από την Φιλαρμονική του Δήμου Καρπενησίου & την χορωδία των παιδιών του Κ.Δ.Α.Π .
Γύρω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του δήμου μας ξωτικά θα στήσουν το δικό τους πανηγύρι προσκαλώντας στην παρέα τους γκαφατζήδες κλόουν-ξυλοπόδαρους-ζογκλέρ και εντυπωσιακές χριστουγεννιάτικες φιγούρες παρασέρνοντας τα παιδιά όλων των ηλικιών στη μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων.
Ακολουθεί μπουφές με Χριστουγεννιάτικα εδέσματα, προσφορά των καταστημάτων της πόλης μας.
«ΜΠΑΖΑΡ ΑΓΑΠΗΣ»
Δώστε Χριστουγεννιάτικο πνεύμα στο σπίτι σας με χειροποίητα στολίδια ,φτιαγμένα με αγάπη από τα παιδιά και τα μέλη του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδίων με Αναπηρία του Δήμου Καρπενησίου «ΑΝΕΜΩΝΗ»
Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010 Ώρα 18:00
Δημοτικό Διαμέρισμα Αγ.Νικολάου
Ο Πολιτιστικός σύλλογος Αγ.Νικολάου καλεί όλους και όλες στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική του πλατεία.
Οι μικρούς μας φίλοι θα διασκεδάσουν και ο Άγιος Βασίλειος θα τους μοιράσει δώρα. Ακολουθεί μπουφές με Χριστουγεννιάτικα εδέσματα με τη συνοδεία άφθονου τσίπουρου και κρασιού.

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010 Ώρα 10:00
Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου
«ΠΕΡΣΕΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ»
Παιδική Θεατρική Παράσταση
Η Κ.Ε.Π.Π.Α.ΔΗ.Κ σε συνεργασία με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα προσφέρει στους μικρούς μας φίλους μια παράσταση σε σκηνοθεσία της Κάρμεν Ρουγγέρη. Ξεφυλλίζοντας την μυθολογία μας, την ελληνική μυθολογία, για άλλη μια φορά καταλαβαίνουμε γιατί όπως γενικά ομολογείται είναι η ωραιότερη. Κι αυτό γιατί είναι γεμάτη με ιστορίες που μοιάζουν με παραμύθια. Παραμύθια πέρα από κάθε ανθρώπινη λογική..
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010 Ώρα 19:30
Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου
«To πνεύμα των Χριστουγέννων»
Ο Δήμος Καρπενησίου για τέταρτη συνεχή χρονιά διοργανώνει μια υπέροχη μουσική βραδιά, με τη Δημοτική Φιλαρμονική Καρπενησίου με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και αγαπημένα τραγούδια του ξένου και ελληνικού ρεπερτορίου που θα μας βάλουν στο κλίμα των Χριστουγέννων.
Στην ίδια εκδήλωση, θα γίνει η απονομή τιμητικών βραβείων και αναμνηστικών στους αριστεύσαντες μαθητές Γυμνασίου-Λυκείων του Δήμου Καρπενησίου .

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010 Ώρα: 21:00μμ
Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου
ΣΥΝΑΥΛΙΑ « Αλκίνοος On Stage»
Ο Σύλλογος Νέων για την Ευρυτανία για ακόμη μια χρονιά συμμετέχει στις γιορτές χειμώνα διοργανώνει υπό την αιγίδα της ΚΕΠΠΑΔΗ Καρπενησίου και της ΤΕΔΚ μια ξεχωριστή μουσική βραδιά. Μαζί μας φέτος ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες μουσικούς δημιουργούς. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τον σπουδαίο καλλιτέχνη σε μια ατμοσφαιρική βραδιά, γεμάτη αγαπημένες μελωδίες.
Τιμή εισόδου:20 ευρώ

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010, Ώρα: 19:00
2ο Γυμνάσιο Καρπενησίου
Σύλλογος Νέων για την Ευρυτανία
Παρουσίαση Βιβλίου
Ο Σύλλογος Νέων για την Ευρυτανία, ένα χρόνο μετά την Έκθεση Ευρυτάνων Καλλιτεχνών “What is Art?”, επιστρέφει στο 2ο Γυμνάσιο Καρπενησίου για να παρουσιάσει τον κατάλογο της έκθεσης. Μια ιδιαίτερη έκδοση που στγκεντρώνει όλους τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν καθώς επίσης και τα έργα τους.
Πενήντα καλλιτέχνες σε ένα βιβλίο που αξίζει.
Είσοδος Ελεύθερη

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010 Ώρα 12:00
Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου
"Δώρα – Εκπλήξεις για τα μικρά παιδιά "
•Κάλαντα Πρωτοχρονιάς -Πρόγραμμα από την Φιλαρμονική του Δήμου Καρπενησίου
•Δώρα και εκπλήξεις από τον Αϊ – Βασίλη
.Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα γίνει στο Συνεδριακό Κέντρο.

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010
Ώρα 12:00 το βράδυ
«Κεντρική πλατεία Καρπενησίου»
Με την αλλαγή του χρόνου φαντασμαγορικό θέαμα με πυροτεχνήματα!!!
Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011
Ώρα 11:00 Δημαρχείο Καρπενησίου
"Βράβευση καλύτερου εορταστικού διάκοσμου"
Ο Δήμαρχος Καρπενησίου θα απονείμει τρία τιμητικά βραβεία για τους τρεις καλύτερους εορταστικούς διάκοσμους καταστημάτων της πόλης.