Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ – ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 1-2Παρά την ήττα, άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον


Ξεκίνησαν τα Ενωσιακά πρωταθλήματα προπαίδων Good League ΟΠΑΠ την περασμένη Κυριακή το πρωί. Στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου, η ΕΠΣ Ευρυτανίας δεν τα κατάφερε κόντρα στην ΕΠΣ Φθιώτιδας, χάνοντας στις λεπτομέρειες με σκορ 2-1. Η ομάδα μας καθόλη την διάρκεια του αγώνα που διήρκησε δυο τριαντάλεπτα, έδειξε πολύ καλά στοιχεία, όμως παρά ταύτα δεν κατάφερε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα από τους γείτονες της Φθιώτιδας.
Το μοναδικό γκολ της Ευρυτανικής ομάδας σημείωσε ο πολλά υποσχόμενος Πάνος Λιάγκας, ενώ και τα δυο γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχε ο Καραγιάννης. Η ομάδα της Ευρυτανίας την 2η αγωνιστική θα έχει ρεπό και την 3η αγωνιστική που θα διεξαχθεί στις 20 Μαρτίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας στον Ορχομενό την ομάδα της ΕΠΣ Βοιωτίας.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Α΄ Ημίχρονο
2΄ Ο Λιάγκας εκτέλεσε απευθείας φάουλ μπλόκαρε με υπερένταση ο Περράκης
Β΄ Ημίχρονο
36΄ Ο Μαντάρας έβγαλε σέντρα από δεξιά βρήκε τον Καραγιάννη και αυτός από κοντά με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους 0-1
45΄ Ο Μπράζιας πάσαρε στον Λιάγκα και αυτός με σουτ από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1
54΄ Ο Φούντας εκτέλεσε απευθείας φάουλ έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ
57΄ Ο Καραγιάννης εκτέλεσε πέναλτι στην αριστερή γωνία κάνοντας το 1-2
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΕΠΣ Ευρυτανίας:
Κωστής, Χρυσαφόπουλος Χ, Μπράζιας, Χρυσαφόπουλος Κ, Τσούκας, Ρεσίτης, Λιάγκας, Μυρισιώτης, Φύκας, Τσίγκας, Κολοκούρας
Επίσης αγωνίστηκαν οι: Κατσαρός Αντωνίου, Αζούκης
ΕΠΣ Φθιώτιδας: Περράκης, Θεοχάρης, Παπαναστασίου, Καραγεώργος, Φούντας, Μόσχος, Μπασδέκης, Κασούμης, Πατσαρούχας, Μαντάρας, Καραγιάννης
Επίσης αγωνίστηκαν οι: Σταυρογιάννης, Σάπιος, Σταθόπουλος, Κουκούνας, Μανιάς, Μαγκλάρας, Κουτσούκος. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ηλίας Γαλάνης, με βοηθούς τον Βασίλη Λάμπρου και τον Κώστα Νικολάου του Συνδέσμου Ευρυτανίας.