Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Στο Σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Πέλλας το καροτσάκι από τα παιδιά της 3ης τάξης του Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου


Τα παιδιά και η δασκάλα της Τρίτης Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου ευχαριστούν θερμά όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου τους, αλλά και τους μικρούς μαθητές του 1ου Νηπιαγωγείου Καρπενησίου που με θέρμη και ενθουσιασμό ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους για τη συλλογή καπακιών.
Η «τράπεζα» καπακιών που έχει δημιουργηθεί στην τάξη τους έχει εκατοντάδες καταθέτες, όχι μόνο τα ίδια τα παιδιά, αλλά και τους φίλους και τους συγγενείς τους, που με συνέπεια και αγάπη για το συνάνθρωπο συγκεντρώνουν δεκάδες χιλιάδες καπάκια!
Μετά από επικοινωνία με το Σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Πέλλας, που άμεσα έχει την ανάγκη της συνδρομής μας στη δική του «τράπεζα» καπακιών, τον επόμενο μήνα, σε συνεργασία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο για θέματα Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Καρπενησίου κ. Κλεομένη Λάππα, ετοιμάζουμε την πρώτη μας αποστολή.
Όποιος επιθυμεί να συνδράμει στις ανάγκες του Συλλόγου παραπληγικών και κινητικά αναπήρων Πέλλας « Η Αγία Ειρήνη», -κάνουμε γνωστό ότι δέχεται οτιδήποτε θα μπορούσε να προσφέρει ο καθένας, από είδη που ίσως δε χρειάζεται πλέον και είναι σε καλή κατάσταση και θα ήταν χρήσιμο για κάποιον άλλο συνάνθρωπό του, όπως παιχνίδια για παιδιά, ρούχα, ακόμη και τρόφιμα - μπορεί να επικοινωνήσει με την κυρία Δήμητρα Χρηστάκη , τις πρωινές ώρες 8-2μμ στη διεύθυνση: Ανοικτό Θέατρο Γιαννιτσών, Κολοκοτρώνη 10,
Τ.Κ. 581 00 Γιαννιτσά Τηλ. 23820 81308