Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ΠΥΡΑΣΟΣ - ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ 2-0 Υπάρχει ελπίς;


Ήττα, που δυσκολεύει πολύ την υπόθεση παραμονή στην Δ΄ Εθνική, γνώρισε την περασμένη Κυριακή στον Αγχίαλο ο Απεραντιακός από τον τοπικό Πύρασο με σκορ 2-0. Η ευρυτανική ομάδα, μετά την ισοπαλία με το Λιανοκλάδι και την ήττα αυτή, βρίσκεται πλέον σε δεινή θέση και για να πετύχει τον στόχο της θα χρειαστεί να συμβούν πολλά και κυρίως να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες, κάνοντας την αρχή από το επόμενο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Οικονόμο στο Καρπενήσι. Αν υπάρχει ελπίδα να σωθεί η ομάδα, το ξέρουν μόνο οι ποδοσφαιριστές και μόνο αυτοί μπορούν να το αποδείξουν μέσα στο γήπεδο…
Το συγκρότημα του Δημήτρη Παναγιώτου, παίζοντας καλά μόνο στο πρώτο ημίχρονο, δεν τα κατάφερε λοιπόν απέναντι σε μια ομάδα, που πάλεψε δυνατά το παιχνίδι και με καλή απόδοση στην επανάληψη, πήρε το ποθητό τρίποντο.
Η πρώτη φάση του αγώνα ανήκει στους γηπεδούχους. Στο 10΄ ο Νούσιας τροφοδότησε τον Αρσένο που σούταρε από καλή θέση για να καταλήξει η μπάλα κόρνερ από κόντρα στο πόδι του Μπισμπίκη. Δύο λεπτά αργότερα ο Απεραντιακός έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, όμως το καλοχτυπημένο φάουλ του Ζήσιμου, πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια του Τσιλίγκου.
Στο 20', από εκτέλεση πλαγίου άουτ του Στεφανή, ο Διαμάντης πήρε την κεφαλιά και ο Αρσένος από ευνοϊκή θέση δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Τσάμη, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του. Στο 33', ο Μπουγατσιάς βγήκε στην κόντρα, πάσαρε στον Ζήσιμο και ο τελευταίος από πολύ καλή θέση, σούταρε ψηλά άουτ. Με το στείρο 0-0 ολοκληρώθηκε το πρώτο ημιχρόνιο.
Δέκα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Μετά από εκτέλεση ενός πλαγίου, ο Πετρίδης έπιασε κεφαλιά, απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Απεραντιακού, όμως στην εξέλιξη της φάσης, από κεφαλιά-πάσα του Αρσένου, ο Βαγγέλης Διαμάντης που έγινε κάτοχος της μπάλας με δυνατό σουτ έγραψε το 1-0. Στο 62', οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι και στο 75' μετά από σέντρα του Πετρίδη, ο Αρσένος με ωραίο τρόπο διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Τελευταία καλή φάση του αγώνα στο 88' με τον Διαμάντη να μην βρίσκει στόχο για τους γηπεδούχους.
Συνθέσεις:
Πύρασος: Τσιλίγκος, Τανάγιας, Νούσιας (68' Βούλγαρης), Αναστασίου (84' Κωνσταντάκος),Γκάγκας (46' Πετρίδης), Στεφανής, Μπασδάνης, Μπούτλας, Διαμάντης, Αρσένος, Κοντοβάς.
Απεραντιακός: Τσάμης, Μπουμπούρης (72' Ρούντης), Τλούπας, Μπισμπίκης (62' Λεπτάκης), Κατσίκας, Πανακούλιας, Θαμνόπουλος, Κεφαλίδης, Μπουγατσιάς, Γεωργακόπουλος, Ζήσιμος (58' Αρ. Νταβαρίνος).