Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Παρουσία του Στέφανου Αγιάσογλου έκοψε την πίτα της η ΝΟΔΕ Ευρυτανίας


Με καλεσμένο τον Στέφανο Αγιάσογλου, Αναπληρωτή Τομεάρχη Εμπορικής Ναυτιλίας, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής 13 Φεβρουαρίου 2011, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η ΝΟΔΕ Ευρυτανίας.
Το παρών στην εκδήλωση αυτή έδωσαν, τόσο ο πρώην Βουλευτής Δημοσθένης Τσιαμάκης, όσο και ο Κώστας Κοντογεώργος, οι οποίοι είχαν αρκετό καιρό να εμφανιστούν στο κόμμα. Μάλιστα ο πρώην Νομάρχης, Κώστας Κοντογεώργος, με δήλωσή του τόνισε ότι παραμένει στην πρώτη γραμμή του κόμματος, επιβεβαιώνοντας έτσι όλους εκείνους που έλεγαν ότι δεν υπήρχε περίπτωση να ακολουθήσει την Ντόρα Μπακογιάννη στην ΔΗΣΥ. Μάλιστα στο ερώτημα αν βλέπει σύντομα εκλογές, είπε ότι όλα είναι πιθανά και αποκάλυψε ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία στις εθνικές εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν.
Κλειστά κράτησε τα χαρτιά του ο Δημοσθένης Τσιαμάκης, ενώ ο Πολιτευτής του Νομού μας και πρώην Αντινομάρχης Χρήστος Αρβανίτης, σχολιάζοντας την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, μίλησε για προσφυγή στις κάλπες, προκειμένου να φύγει η παρούσα Κυβέρνηση, την οποία χαρακτήρισε αναξιόπιστη και επικύνδυνη.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμη, ο πρώην Βουλευτής Ξεν. Οικονόμου, οι Αντιδήμαρχοι Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, Χ. Αρμάγος και Θανάσης Φέγγος, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βασίλης Γκαρίλας, ο Πρόεδρος του Καφαντάρειου Ιδρύματος Κώστας Κωστόπουλος και άλλα στελέχη.
Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δημήτρης Χρυσικός καλωσόρισε τον κ. Αγιάσογλου, τα μέλη και τους φίλους του κόμματος, ευχόμενος σε όλους καλή χρονιά και σύντομα η Νέα Δημοκρατία να επανέλθει στην εξουσία. «Σήμερα είχαμε την κοπή της πίτας και πρέπει να πω όλα τα στελέχη όλα τα μέλη του κόμματος ήταν παρόντα. Είμαστε έτοιμοι όπως δείξαμε για αγώνες, όσο πιο σύντομα γίνετε να φύγει αυτή η κυβέρνηση που είναι επικίνδυνη για όλη την Ελλάδα. Ευχαριστώ τον κ. Αγιάσογλου και τα στελέχη μας για την παρουσία τους και εύχομαι σε όλους μιας και ήταν η κοπή της πίτας χρόνια πολλά».
Ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Στέφανος Αγιάσογλου τόνισε. «Ήρθαμε με την ευκαιρία της εκδήλωσης αυτής να δείξουμε ότι η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται κοντά στον πολίτη αυτή την δύσκολη στιγμή που υποφέρει με την φαρσοκωμωδία της κυβέρνησης η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ μας έδειξε ποιος κυβερνάει αυτό τον τόπο και δεν είναι εκείνη και βεβαίως ήρθαμε για να δείξουμε ακριβώς ότι εμείς βρισκόμαστε κοντά στον πολίτη να τον βοηθήσουμε για να μπορέσουμε να απαλλάξουμε την χώρα από αυτή την ανεύθυνη κυβέρνηση».
Στην ερώτηση αν ακούγετε θέμα πρόωρων εκλογών, ο κ. Αγιάσογλου είπε: «Εγώ δεν μπορώ να γνωρίζω κάτι ούτε η Νέα Δημοκρατία γιατί δεν δρομολογεί η Νέα Δημοκρατία τις εξελίξεις. Όμως όλα αυτά που συμβαίνουν δείχνουν μια κυβέρνηση η οποία έχει χάσει τον μπούσουλα και ψάχνει να βρει διέξοδο. Αν το αποφασίσουν εμείς είμαστε εκεί να διεκδικήσουμε να αναλάβουμε να σώσουμε την Ελλάδα από το αδιέξοδο που την έφερε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ».
Τέλος στο ερώτημα για τα σκληρά λόγια που άκουσε η ΝΔ. ότι δεν έκανε τίποτε όταν ήταν στην Κυβέρνηση για την Ευρυτανία απάντησε: «Εμείς έχουμε τοποθετηθεί για πάρα πολλά πράγματα. Οι εκλογές του εννέα τελείωσαν αυτή την στιγμή υπάρχει πρόβλημα στην κοινωνία και στον κόσμο από τις πολιτικές τις ανεύθυνες του ΠΑΣΟΚ. Το πρόγραμμά μας είναι ήδη κατατεθειμένο και αναλύεται και είναι έτοιμο προς καταγραφή και περιμένουμε ανα πάσα στιγμή τον παλμό του πολίτη για να μπορέσουμε να δώσουμε διέξοδα με τον τρόπο τον οποίο έχουμε τοποθετηθεί. Εδώ σήμερα άκουσα μια σειρά από προτάσεις οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν, καθότι ο νομός αυτός ο οποίος πραγματικά είναι ένα ευλογημένος τόπος, έχει πολλές δυνατότητες ανάπτυξης».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗ“Είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε εμείς την δική μας απάντηση στα μεγάλα προβλήματα του τόπου».
«Σήμερα έγινε μια ενδιαφέρουσα και εξαιρετική εκδήλωση στην Νέα Δημοκρατία στην Ευρυτανία. Οι παράγοντες της περιοχής έδειξαν ότι είναι αποφασισμένοι να ξεκινήσουν έναν αγώνα δυναμικό, ουσιαστικό ούτος ώστε ο λόγος της Νέας Δημοκρατίας να γίνει όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστος. Να επαναφέρουμε την εμπιστοσύνη στις τάξεις της λαϊκής βάσης και να καταδείξουμε ότι ανά πάσα στιγμή είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα των καιρών να δώσουμε απάντηση στα αδιέξοδα που αντιμετωπίζει και η χώρα και ιδιαίτερα η περιοχή. Δεν θα σταματήσουμε αυτόν τον αγώνα θα συνεχίσουμε μέχρις ότου κληθούμε να δώσουμε την ουσιαστική απάντηση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε’”.
Βλέπετε εκλογές; «Είναι πολύ ρευστή η κατάσταση, αλλά για εμάς ανά πάσα στιγμή είναι κατάλληλος ο χρόνος για να γίνουν εκλογές. Η κυβέρνηση αυτή αποδεικνύεται στην πράξη αναξιόπιστη έως επικίνδυνη, με ένα πρωθυπουργό ανύπαρκτο, ένα υπουργό οικονομικών, στην παρούσα οικονομική κρίση, αναξιόπιστο έως επικίνδυνο, είμαστε
υποχρεωμένοι να δώσουμε εμείς την δική μας απάντηση στα μεγάλα προβλήματα του τόπου».