Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Δήλωση Συμμετοχής στο Τριήμερο Φεστιβάλ “Εν’ Όρεσι” του Δήμου Καρπενησίου

Καλούνται όλες οι επιχειρήσεις και οι σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Καρπενησίου να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη συμμετοχή τους στο τριήμερο φεστιβάλ Εν’ Όρεσι του Δήμου Καρπενησίου.
Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 5, 6 και 7 Αυγούστου 2011 στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου, με τη συμμετοχή του Γιάννη Αγγελάκα, των Πυξ-Λαξ και του Σωκράτη Μάλαμα.

Ο χώρος για το κοινό θα παραμένει ανοιχτός από τις 18:30 μέχρι και τις 2:00, ενώ εκτός από τις συναυλίες, ΜΚΟ, Σύλλογοι και επιχειρήσεις θα μπορούν να τοποθετήσουν stands και να στήσουν μικρά περίπτερα, προκειμένου να ενημερώνουν το κοινό για τις δράσεις τους και να διαφημίζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.
Ο Δήμος Καρπενησίου αναμένεται, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, να υποδεχτεί πλήθος επισκεπτών, που θα έχουν την ευκαιρία, μέσα από τη συμμετοχή όλων των φορέων του τόπου μας, να γνωρίσουν τα παραδοσιακά μας προϊόντα, τις επιχειρήσεις του τόπου μας και τις παρεχόμενες υπηρεσίες.  
Οι συμμετέχοντες φορείς θα λάβουν έως δύο διαπιστεύσεις που θα τους εξασφαλίζουν ελεύθερη είσοδο στο Φεστιβάλ καθ’ όλη τη διάρκειά του.
Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο Φεστιβάλ να επικοινωνήσουν με το Δημαρχείο Καρπενησίου στο τηλέφωνο 22370-21015 και στο dimoskarpenisiou@gmail.comΓιατί η ανάπτυξη του Δήμου μας είναι υπόθεση όλων μας.