Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Ξεκίνησαν τα «βάσανα» για τον Αστέρα - Σήμερα το φιλικό με Κέρκυρα

Στο Καρπενήσι βρίσκεται από την περασμένη Κυριακή 19 Ιουλίου ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες με νέο τεχνικό το Όσκαρ Φερνάντεθ πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου το απόγευμα. Διαμένουν στο Hotel Spa Montana και θα παραμείνουν για δυο εβδομάδες (Έως τις 31 του μηνός).
Ο Αστέρας είναι η 5η ομάδα της Super League, που έρχεται το φετινό καλοκαίρι για προετοιμασία στην πόλη μας. Η πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε στις 18:00 στο βοηθητικό γήπεδο του προπονητικού κέντρου.

Τα φιλικά τεστ
Τρεις φιλικές αναμετρήσεις θα δώσει στο Καρπενήσι η Αρκαδική ομάδα, αντιμετωπίζοντας Παναιτωλικό σήμερα 23 Ιουλίου και στη συνέχεια Κέρκυρα και Λάρισα σε δυνατά «τεστ».
Η αποστολή
Στο Καρπενήσι βρίσκονται οι εξής 26 ποδοσφαιριστές : Μανώλης Στεφανάκος, Γιώργος Κυριακόπουλος,  Κώστας Κοντοπίδης, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Γκόραν Ρούμπιλ, Λαουτάρο Φορμίκα, Χρήστος Πιπίνης, Ντομαγκόι Τσέζαρεκ, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Ντανιέλ Ορόθκο, Ρούμπεν Πουλίδο, Θανάσης Κωστούλας, Παναγιώτης Πετρούσης, Αντώνης Λαδάκης, Ρούμπεν Ράγιο Σέρνα, Δημήτρης Κουρμπέλης, Μάρκ Κερ, Σάββας Τσαμπούρης, Γιώργος Κολιός, Γιώργος Διαμαντόπουλος, Χοακίν Αρμέρο Ναβάρο, Ροζέριο Μάρτινς, Ράντοσλαβ Ματούσιακ, Νεμάνια Αρσενίεβιτς, Τάσος Τσουμάγκας και Εμάνουελ Φρανκού.
Απόντες είναι οι: Νίκος Σκόνδρας και Τάσος Μπακασέτας, που έχουν ενσωματωθεί στην Εθνική νέων και επίσης υπηρεσίες του ομοσπονδιακού τεχνικού Λεωνίδα Βόκολου. Ο Κοντοπίδης είναι 17 ετών, τερματοφύλακας από την ομάδα νέων των Αρκάδων.
Το τεχνικό τιμ
Ο 37χρονος Όσκαρ Φερνάντεθ είναι από τις 15 Ιουνίου ο νέος τεχνικός του Αστέρα. Ξεκίνησε ως προπονητής από την Τορελαβάντε, συνέχισε στην Μπουρχασότ και το 2006 έγινε προπονητής στις ακαδημίας της Βαλένθια, έχοντας για ένα μικρό διάστημα προπονητής αι στην πρώτη ομάδα μετά την απόλυση του Κίκε Φλόρες.ς του Φερνάντεθ ανέλαβε ο Ρούμπεν Σέγιες.