Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Βελούχι-Αλμυρός 1-0 Τεράστια νίκη με τον Αναστασόπουλο


Μια πολύ σημαντική νίκη από πολλές πλευρές σημείωσε την περασμένη Κυριακή το Βελούχι. Ο εκπρόσωπός μας στην Δ΄ Εθνική, με πολύ υπομονή και τεράστια ψυχικά αποθέματα, έστω και στο τέλος κατάφερε να κατακτήσει χρυσό τρίποντο στην υπερπροσπάθεια που καταβάλει να παραμείνει στα σαλόνια του Περιφερειακού Πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Παύλου Σερμπέση με την νίκη της αυτή έφτασε τους 10 βαθμούς και βλέπει με άλλο αέρα την συνέχεια. Όμως παρά την νίκη του, το Βελούχι δεν ικανοποίησε με την απόδοση του και αυτό θα πρέπει να προσεχτεί ιδιαίτερα έτσι ώστε κατά το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, να γίνουν άμεσα οι όποιες διορθωτικές κινήσεις απαιτούνται. 
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φορτσάτοι στον αγώνα και ήταν αυτοί που δημιούργησαν και έχασαν δυο πολύ καλές ευκαιρίες στο 7΄ και το 12΄. Στην συνέχεια το Βελούχι ισορρόπησε τον αγώνα και λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Μπακαλίδη να στέλνει την μπάλα άουτ σχεδόν σε κενό τέρμα.
Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν ανοιχτό με αποτέλεσμα να χαθούν ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες. Ωστόσο όμως το Βελούχι πήρε το τρίποντο στο τέλος με γκολάρα του Λάκη Αναστασόπουλου, που είχε περάσει ως αλλαγή στο 46΄ στην θέση του Κουτσουπιά.
Αξιοσημείωτο να αναφέρουμε ότι από τους γηπεδούχους αποβλήθηκε στο 90΄ ο Μπόνιας, γιατί αντίκρισε 2η κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο.
Την επόμενη αγωνιστική που θα διεξαχθεί στις 8 Γενάρη του 2012, το Βελούχι αγωνίζεται εκτός έδρας με τον γειτονικό Αγρότη Λιανοκλαδίου.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Α΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις

7΄: Χτύπημα φάουλ του Βούλγαρη, κεφαλιά του Κοντοβά κατέληξε λίγο πάνω από το τέρμα των γηπεδούχων.
12΄: Ο Βούλγαρης πάσαρε στον Μίλτο, το σουτ του οποίου εκτός περιοχής πέρασε μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ρεσίτη.
23΄: Σέντρα του Μπακαλίδη από δεξιά, κεφαλιά του Κουτσουπιά μπλόκαρε ο Χαλάτσης στην αριστερή του γωνία.
32΄: Χτύπημα φάουλ του Ζαλοκώστα, ο Κατσαδούρος έστρωσε στον Μπακαλίδη, ο οποίος σούταρε απευθείας διαγώνια έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Αλμυρού.
43΄: Μπαλιά του Ντουφεκιά στον Μπακαλίδη, ο οποίος απόφυγε από δεξιά τον Χαλάτση, αλλά σούταρε σε άδειο τέρμα από θέση δεξιά πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων.
Β΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
48΄: Γέμισμα του Αναστασόπουλου, κεφαλιά του Γεωργακόπουλου μπλόκαρε ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων.
49΄: Σέντρα του Κοντοβά από αριστερά, κεφαλιά του Τσίπη κατέληξε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του ΑΠΟΚ.
50΄: Ατομική ενέργεια και φαλτσαριστό σουτ του Κοντοβά από αριστερά απέκρουσε σε κόρνερ όμορφα ο Ρεσίτης στην αριστερή του γωνία.
54΄: Επέλαση του Μπακαλίδη από δεξιά, παράλληλη σέντρα για τον Γεωργακόπουλο, ο οποίος πλάσαρε στο δεύτερο δοκάρι εξ επαφής, με τον Χαλάτση να αποκρούει στην μπάλα. Ο γκολκίπερ του Αλμυρού έδιωξε σε κόρνερ, προτού ο παίχτης του Βελουχίου απειλήσει εκ νέου.
57΄: Μπαλιά του Γεωργακόπουλου στον Πασσά, αυτός σέντραρε από δεξιά και η κεφαλιά του Μπακαλίδη κατέληξε έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Γυμναστικού.
62΄: Συνδυασμός Μπόνια-Κατσαδούρου-Μπακαλίδη, ο δεύτερος τροφοδότησε τον τρίτο, ο οποίος μέσα από την περιοχή και αριστερά σούταρε, η μπάλα κόντραρε και απέκρουσε ενστικτωδώς σε κόρνερ ο Χαλάτσης στην δεξιά του γωνία.
66΄: Σέντρα του Κοντοβά από δεξιά, ο Καράτσαλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ρεσίτη.
82΄: Κόρνερ του Γεωργακόπουλου από δεξιά, ο Αναστασόπουλος πετάγεται στην «καρδιά» της αντίπαλης άμυνας και με κεφαλιά σημειώνει το 1-0. Ο Χαλάτσης προσπάθησε να αποκρούσει, αλλά η μπάλα κατέληξε στην αριστερή του γωνία.
90΄: Ο Μπόνιας αποβάλλεται με 2η κίτρινη για επικίνδυνο παίξιμο
Συνθέσεις Ομάδων
ΑΠΟΚ (Παύλος Σερμπέσης): Ρεσίτης, Πασσάς, Συγκελόπουλος, Πολυτσέρης, Ζαλοκώστας, Φλωράκης(80΄ Ζαραβέλης), Ντουφεκιάς(53΄ Μπόνιας), Κατσαδούρος, Μπακαλίδης,Γεωργακόπουλος, Κουτσουπιάς(46΄ Αναστασόπουλος)
Αλμυρός (Βαγγέλης Σταμουλάκης): Χαλάτσης, Βαγγελάκος, Παναγιώτου Ι., Πλαβός, Κοντοβάς, Τσίπη, Μίλτος(40΄ λ.τρ Καράτσαλος), Χάνος, Βούλγαρης(74΄ Τσιάτσιος), Ελευθερίου(85΄ Κατσιώτης), Κρεββατάς
Διαιτητής: Βασίλης Μαλλιώρας(ΣΔΠ Καρδίτσας) 1ος Βοηθός: Βασίλης Τακόπουλος(ΣΔΠ Καρδίτσας) 2η Βοηθός: Σπυριδούλα Κουκούλη(ΣΔΠ Καρδίτσας)