Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Άγραφα-Άγιος Προκόπιος 4-1 Καλπάζοντας στην κορυφή

Μια ακόμη ευρεία νίκη σημείωσε ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ στον φετινό μαραθώνιο, επικρατώντας αυτή τη φορά του αδύναμου Αγίου Προκοπίου με σκορ 4-1. Οι πρωτοπόροι του τοπικού μας πρωταθλήματος, κάνοντας επίδειξη δύναμης, έφτασαν τους 31 βαθμούς και με το τέλος του έτους φιγουράρουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ελπίζοντας ότι θα παραμείνουν εκεί μέχρι τέλος.

Ο Αστέρας παρότι προηγήθηκε στο σκορ με τον σπουδαίο παιχταρά που λέγεται Πάτρου, όμως στην συνέχεια υπέκυψε στην ανωτερότητα του αντιπάλου γνωρίζοντας ακόμη μια ήττα. Η ομάδα της Παλαιοκατούνας βρίσκεται στην 9η θέση με 7 βαθμούς.
Την επόμενη αγωνιστική τα Άγραφα αγωνίζονται εκτός με τον Αίολο στο μεγάλο ντέρμπι που θα κρίνει κατά ένα μεγάλο ποσοστό την πρωτιά και ο Άγιος Προκόπιος υποδέχεται την Ποταμιά.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Α΄ μέρος - Οι καλύτερες φάσεις

11΄: Ο Κατής σε αντεπίθεση των Αγράφων τροφοδότησε τον ξεμαρκάριστο Γεωργιάδη, ο οποίος μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, προτίμησε να πασάρει στον επερχόμενο Κωστούλα, ο οποίος από πλάγια αριστερά προ άδειας εστίας έστειλε την μπάλα ξυστά άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων.
17΄: Σέντρα-σουτ του Γεωργιάδη μπλοκαρίστηκε από τον Λαθύρη.
24΄: Σουτ, που επιχείρησε ο Καλύβας Κ. από μακρινή απόσταση απέκρουσε με γροθιές σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Αστέρα.
26΄: Ο Λαθύρης Δ. μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, σούταρε από καλή θέση, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Καλύβα.
27΄: Ο Πάτρου εκμεταλλεύτηκε λάθος της αντίπαλης άμυνας, έγινε κάτοχος της μπάλας και με σουτ από καλό σημείο σημάδεψε την δεξιά γωνία των γηπεδούχων(0-1).
31΄: Απευθείας χτύπημα φάουλ του Γεωργιάδη απέκρουσε με τις γροθιές ο τερματοφύλακας του Αστέρα.
35΄: Ο Γεωργιάδης εκτέλεσε απευθείας φάουλ, ο Λαθύρης απέκρουσε ασταθώς και ο Κατής με πλασέ στην κενή εστία πήρε το «ριμπάουντ» και ισοφάρισε σε 1-1.
41΄: Ο Γεωργιάδης εκτέλεσε έμμεσο φάουλ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Το τέρμα ωστόσο δεν μέτρησε καθώς το έμμεσο χτυπήθηκε απευθείας και η μπάλα δεν βρήκε σε κάποιο σώμα. Υποδείχτηκε τελικά από τον διαιτητή Κολοκώτσιο άουτ μετά από συνεννόηση με τον α΄ βοηθό Λάμπρου. Η φάση θεωρήθηκε ως μη γενόμενη.
45΄+3΄: Σέντρα του Κωστούλα από αριστερά, ο Γεωργιάδης με πλασέ από κοντά έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του(2-1).
Β΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
48΄: Ο Κωστούλας μπήκε στην περιοχή του Αγίου Προκοπίου και με πλασέ στην δεξιά γωνία του Λαθύρη διαμόρφωσε το 3-1.
64΄: Ο Κωστούλας πλάσαρε μέσα από την περιοχή των φιλοξενούμενων, σημαδεύοντας την δεξιά τους γωνία(4-1).
69΄: Σέντρα-σουτ του Μάρκη από πλάγια δεξιά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Λαθύρη και έφυγε άουτ.
73΄: Σουτ του Κωστούλα μέσα από την περιοχή και πλάγια, ο Λαθύρης έδιωξε χαμηλά στην αριστερή του γωνία.
77΄: Ο Κωστούλας μπήκε στην περιοχή από δεξιά, αλλά σούταρε διαγώνια άουτ.
83΄: Σουτ του Αθανασόπουλου εκτός περιοχής απέκρουσε με τις γροθιές ο τερματοφύλακας του Αστέρα.
86΄: Απευθείας χτύπημα φάουλ του Γεωργιάδη από αριστερά πέρασε ελάχιστα πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων.
Συνθέσεις Ομάδων
Άγραφα (Δημήτρης Αντωνίου): Καλύβας Γ., Ράπτης, Θεοχάρης (73΄ Αθανασόπουλος), Τσιγαρίδας, Κατής, Μπισμπίκης (66΄ λ.τρ Σβερώνης), Μάρκης, Καλύβας Κ., Κωστούλας, Γεωργιάδης, Σιταράς(46΄ Κόγιας)
Άγιος Προκόπιος: Λαθύρης Γ., Τσάκνης, Γκούρλιας, Πλακιάς, Τσίπρας, Πάτρου (76΄ Αποστολίδης), Κρασιάς, Σιλεβίστας, Βασιλείου Γ., Παρούτσας (59΄ Τσιάμης), Λαθύρης Δ.
Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΣΔΠ Ευρυτανίας) 1ος Βοηθός: Βασίλης Λάμπρου(ΣΔΠ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Κώστας Νικολάου(ΣΔΠ Ευρυτανίας)