Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 
Μηνύματα νίκης από κάθε γωνιά της Ευρυτανίας

Ενωμένοι σαν μια γροθιά συνεχίζουν τις περιοδείες τους οι υποψήφιοι Βουλευτές Ευρυτανίας με την Δημοκρατική Συμμαχία. Οι Χρήστος Δημητρόπουλος, Δημήτρης Καρατσίκης και Θανάσης Φέγγος ξεκίνησαν τις προεκλογικές περιοδείες από τις 21 Απριλίου και έχουν επισκεφτεί μέχρι τώρα τους ετεροδημότες Ευρυτάνες της Βοιωτίας, της Φθιώτιδας και της Αιτωλοακαρνανίας,
καθώς και τα περισσότερα χωριά της Ευρυτανίας. Στα πλαίσια αυτών των περιοδειών, οι υποψήφιοι της ΔΗΣΥ σήμερα θα επισκεφτούν τα χωριά των πρώην Δήμων Φραγκίστας και Βίνιανης, ενώ οι περιοδείες τους θα ολοκληρωθούν αύριο Πέμπτη 3 Μαΐου με επισκέψεις στον Ξηριά και στον Άγιο Νικόλαο.
Το μήνυμα που έχουν εισπράξει όλες αυτές τις μέρες οι τρεις amigos, είναι ένα μήνυμα νίκης της ΔΗΣΥ στην Ευρυτανία, μήνυμα ανάπτυξης και προοπτικής.
Κλείνοντας αυτό το ρεπορτάζ, θα θέλαμε να αναφέρουμε, ότι τις τελευταίες ημέρες έχουμε δεχτεί τηλεφωνήματα στα γραφεία του ΕΠ, υποστηρικτών της κ. Ντόρας Μπακογιάννη, οι οποίοι μέσω της εφημερίδας μας στέλνουν τις θερμότερες ευχές τους στην κ. Μπακογιάννη για επιτυχία στις εκλογές, τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε τοπικό επίπεδο. 
 
Θερμή υποδοχή στο Κ.Μπακογιάννη
στην περιοδεία του στην Αιτ/νία

Στην Αιτωλ/νία περιόδευσε την περασμένη Δευτέρα 30 Απριλίου 2012, ο Δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης, προκειμένου να συνεισφέρει στην προσπάθεια της ΔΗΣΥ να μπει στην Βουλή.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο Κώστας Μπακογιάννης το πρωί βρέθηκε στο Αιτωλικό και δυο ώρες αργότερα συναντήθηκε με Ευρυτάνες σε καφετέρια της Κεντρικής Πλατείας Μεσολογγίου.  Ο Δήμαρχος Καρπενησίου το μεσημέρι επισκέφτηκε τον Μητροπολίτη Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ.κ.Κοσμά με την οποίο είχε ολιγόλεπτη εγκάρδια συζήτηση και το απόγευμα πήγε στην Ναύπακτο όπου στα γραφεία της Τ.Ο. Ναυπάκτου της Δημοκρατικής Συμμαχίας συναντήθηκε και μίλησε για αρκετή ώρα με Ευρυτάνες της περιοχής και στη συνέχεια πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δημαρχείο Ναυπάκτου και παραχώρησε συνέντευξη στο TV LEPANTO . Το βράδυ επισκέφτηκε το Αγρίνιο, όπου στα γραφεία της Τ.Ο. Αγρινίου της Δημοκρατικής Συμμαχίας που βρίσκονται στην οδό Σαλάκου  - 1ος όροφος, παραχώρησε Συνέντευξη σε τοπικά ΜΜΕ και στο AXELOOS TV .
Η περιοδεία του Κώστα Μπακογιάννη στην γείτονα Αιτ/ναι, όπου διαμένουν χιλιάδες Ευρυτάνες, ολοκληρώθηκε με συγκέντρωση στο Καινούριο στο νέο κατάστημα του Αθ.Γιώτη. Ο Δήμαρχος Καρπενησίου έγινε δεκτός με θέρμη από τους Ευρυτάνες των περιοχών που επισκέφτηκε, χαρακτηριστικό στοιχείο που φανερώνει ότι η ΔΗΣΥ και στην Αιτ/νια θα πάει πολύ καλά, κάτι φαίνεται ότι γίνεται πλέον σε πανελλαδικό επίπεδο.