Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Αίολος-Α.Ο. Καρδίτσας 0-2 Άξιζε κάτι καλύτερο

Την ήττα γνώρισε και στην έδρα του ο Αίολος, στο 2ο παιχνίδι του στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Η ομάδα του Νίκου Τριανταφυλλόπουλου, παρότι έπαιξε αρκετά καλά για 60΄ λεπτά, δεν άντεξε στην πίεση του αντιπάλου και δέχτηκε 2 γκολ στην τελευταία μισή ώρα της αναμέτρησης, από το συγκρότημα του Παύλου Σερμπέση, που ήλθε πολύ διαβασμένος όπως αποδείχτηκε στο Καρπενήσι για το ματς αυτό.

Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι και με βάση την πολύ καλή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, έδειξαν ότι είναι ένα αξιόμαχο σύνολο και ότι στο συγκεκριμένο αγώνα αν ήταν πιο τυχεροί θα μπορούσαν να πάρουν  κάτι παραπάνω από αυτή την αναμέτρηση.
Διακρίθηκαν από τον Αίολο οι Κατσίκας, Τσαρτσαράς, Μπακαλίδη και από τον Α.Ο. Καρδίτσας οι Τσέλιος, Μεσιακάρης, Παππάς, Κόκκινος
Ο Α.Ο. Καρδίτσας έκανε το 2 στα 2 και έφτασε τους 6 βαθμούς και βρίσκεται στην κορυφή. Ο Αίολος παραμένει μαζί με Ελασσόνα και Λεοντάρι στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα της Ευρυτανίας αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Αμπελωνιακό και ο ΑΟΚ υποδέχεται την Λαμία.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Α΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
9΄ : Ο Μεσιακάρης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά η μπάλα πέρασε από όλους και μπροστά από το τέρμα και κατέληξε παράλληλα άουτ από το αριστερό δοκάρι.
19΄ : Σουτ του Κατσαρή εκτός περιοχής κόντραρε σε αμυντικό και μπλόκαρε εύκολα στην αριστερή του γωνία ο Αμίλης.
25΄ : Ο Πουρνάρας σέντραρε από αριστερά, ο Ντουφεκιάς από το ύψος του πέναλτι απέκρουσε άτσαλα την μπάλα, που πέρασε κόρνερ ελάχιστα πάνω από το αριστερό «Γ» του Κατελούζου.
32΄ : Ο Κόκκινος έκανε  το χαμηλό σουτ εκτός περιοχής, που πέρασε αρκετά άουτ από το δεξί δοκάρι του Αίολου.
40΄ : Ο Μεσιακάρης σέντραρε από δεξιά και η κεφαλιά του Ζιώγα  από κοντά έφυγε πάνω από την εστία των γηπεδούχων.
45΄ : Ο Ντουφεκιάς πάσαρε στον Ζαραβέλη, που σούταρε εκτός περιοχής λίγο πάνω από το τέρμα του ΑΟΚ.
45΄+1΄: Ο Μπακαλίδης από δεξιά γύρισε στον Ζαραβέλη, ο οποίος σούταρε δυνατά έξω από την μεγάλη περιοχή και ο Αμίλης απέκρουσε με τις γροθιές από την αριστερή του γωνία.
Β΄ μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
53΄ : Ο Μπακαλίδης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, η κεφαλιά του Κατσίκα από τα όρια της μικρής περιοχής έφυγε άουτ από το αριστερό δοκάρι των φιλοξενούμενων.
57΄ : Σουτ του Μπακαλίδη εκτός περιοχής και αριστερά έφυγε πολλά μέτρα άουτ πάνω από την εστία του ΑΟΚ.
57΄ : Ο Κατσαρής με μπαλιά τροφοδότησε τον Μπακαλίδη μέσα στην περιοχή και αριστερά, που σούταρε από πλεονεκτική θέση, όμως ο Αμίλης απέκρουσε σωτήρια στην δεξιά του γωνία.
58΄ : Μακρινό σουτ του Τσέλιου κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ, περνώντας ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αίολου.
60΄ : Ο Τσέλιος με καταπληκτικό άπιαστο σουτ εκτός περιοχής από «πάτημα» συμπαίχτη του έστειλε την μπάλα πανέμορφα στο δεξί «παραθυράκι» των γηπεδούχων και πέτυχε το 0-1.
63΄ : Ο Τσιρογιάννης γύρισε παράλληλα την μπάλα, το χαμηλό σουτ του Παππά εκτός περιοχής πέρασε άουτ από το δεξί δοκάρι των γηπεδούχων.
64΄ : Ο Τσέλιος τροφοδότησε τον Ζιώγα, ο οποίος ελίχτηκε όμορφα και σούταρε από το ύψος της περιοχής λίγο άουτ από το δεξί «Γ» του Κατελούζου.
70΄ : Ο Κανιούρας έκανε την σέντρα-σουτ από αριστερά, ο Κατελούζος απέκρουσε στο αριστερό του «παραθυράκι» με δυσκολία και ο Κόκκινος μέσα από την περιοχή και δεξιά απέφυγε έναν αμυνόμενο και με σουτ στην δεξιά γωνία του Αίολου διαμόρφωσε το τελικό 0-2.
75΄ : Ο Μπακαλίδης εκτέλεσε φάουλ από το κέντρο γρήγορα για τον Τσαρτσαρά, ο οποίος βρέθηκε αφύλακτος μέσα στην περιοχή και αριστερά και σούταρε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι.
80΄ : Ο Κατσαρής έβγαλε όμορφα την μπαλιά για τον Νούλα, που μπήκε ταχύτατα στην περιοχή από δεξιά, σούταρε, αλλά ο Κούρκουλας απέκρουσε με τάκλιν την μπάλα, που είχε πορεία προς το τέρμα.
90΄ : Ο Παππάς έβγαλε την βαθιά μπαλιά για τον Ζιώγα, ο οποίος μπήκε μόνος απειλητικά στην περιοχή και ο Κατσίκας τον ανέκοψε σωτήρια την τελευταία στιγμή σε κόρνερ.
90΄ : Το κόρνερ εκτελεί από δεξιά ο Μεσιακάρης, ο Κόκκινος παίρνει την κεφαλιά-«ψαράκι» στο πρώτο δοκάρι και ο Κατελούζος αποκρούει στην αριστερή του γωνία σε νέο κόρνερ.
92΄ : Ο Παππάς έβγαλε την μακρινή διαγώνιο μπαλιά, ο Μεσιακάρης σούταρε εκτός περιοχής και πλάγια δεξιά η μπάλα χτύπησε στην συμβολή δεξιού κάθετου δοκαριού και οριζόντιου και έφυγε άουτ.
93΄ : Μετά από όμορφο συνδυασμό των φιλοξενούμενων, ο Μεσιακάρης σούταρε χαμηλά εκτός περιοχής άουτ από το δεξί δοκάρι των γηπεδούχων.
Συνθέσεις Ομάδων
Αίολος (Νίκος Τριανταφυλλόπουλος) : Κατελούζος, Τριανταφυλλόπουλος, Νικολάου(79΄ Νούλας), Κατσίκας, Ντουφεκιάς, Πολυτσέρης, Ζαραβέλης, Τσαρτσαράς, Χρυσικός(59΄ Ηλιάδης), Μπακαλίδης, Κατσαρής(88΄ Χρυσαφόπουλος)
Α.Ο. Καρδίτσας (Παύλος Σερμπέσης) : Αμίλης, Καπράνας(78΄ Τζιλός), Πουρνάρας(86΄ λ.τρ. Αρχοντής), Βαϊτσης, Κούρκουλας, Τσέλιος, Ζιώγας, Παππάς, Τσιρογιάννης(63΄ Κανιούρας), Μεσιακάρης, Κόκκινος
Διαιτητής : Γιώργος Κονίδας (ΣΔΠ Φωκίδας) 1ος Βοηθός : Νίκος Καρανικόλας (ΣΔΠ Φωκίδας) 2ος Βοηθός : Παναγιώτης Ανδρεόπουλος (ΣΔΠ Φωκίδας)

Περιφερειακό - 4ος Όμιλος
 2η αγωνιστική

Ανδρούτσος Γραβιάς-Ελασσόνα 2-1
Λαμία-Δωτιέας Αγιάς 1-0
Αίολος-Α.Ο. Καρδίτσας 0-2
Λεοντάρι-Αχιλλέας Δομοκού 1-2
Αμπελωνιακός-Ρήγας Φεραίος 0-0
Ρεπό: Πυργετός Λάρισας

 3η αγωνιστική (4-11-2012 15:00)
Ελασσόνα-Δωτιέας Αγιάς
Πυργετός Λάρισας-Ανδρούτσος Γραβιάς
Α.Ο. Καρδίτσας-Λαμία
Αμπελωνιακός-Αίολος
Ρήγας Φεραίος-Λεοντάρι
Ρεπό: Αχιλλέας Δομοκού

 Η βαθμολογία (Σε 2 αγωνιστικές)
Α.Ο. Καρδίτσας                 6      4-1
Λαμία                                6      2-0
Αχιλλέας Δομοκού            4       3-2
Δωτιέας Αγιάς                   3      2-1
Ανδρούτσος Γραβιάς        3      2-1
Πυργετός Λάρισας            3      1-0
Αμπελωνιακός                  2      1-1
Ρήγας Φεραίος                 1      1-2
Λεοντάρι                           0     1-3
Ελασσόνα                         0     1-3
Αίολος                              0     0-4