Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Μυρίκη-Απεραντιακός 2-0 Επαγγελματικό τρίποντο


Επαγγελματική νίκη με σκορ 2-0 επί του Απεραντιακού, σημείωσε η Μυρίκη, ανεβαίνοντας έτσι στους 10 βαθμούς.
Η ομάδα του Βασίλη Φούκα παρότι δεν έπαιξε καλή μπάλα στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, μετά την αποβολή του γκολκίπερ της Στέλιου Μεριγκούνη, κυριάρχησε κατά κράτος του αντιπάλου της, δημιούργησε αρκετές φάσεις και δυο γκολ, που έφεραν το τρίποντο.

Ο Απεραντιακός σε ένα ακόμη παιχνίδι έδειξε ότι έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα κάτι που φάνηκε με τις ευκαιρίες που χάθηκαν και σε αυτό τον αγώνα.  Παρά ταύτα όμως η ομάδα του Δημήτρη Τσιγαρίδα, μπορεί να βελτιωθεί γιατί διαθέτει και πολλούς ταλαντούχους παίχτες αλλά και καλό προπονητή.
Η Μυρίκη συνέχισε νικηφόρα και παρέμεινε στην 4η προνομιούχο θέση των Play Off, φτάνοντας τους 10 βαθμούς, όπως προαναφέραμε. Ο Απεραντιακός παρέμεινε στην προτελευταία 8η θέση με μόλις 2 βαθμούς και απέχει έναν πόντο μόλις από την τελευταία θέση, που οδηγεί στην Β΄ Κατηγορία. Την ερχόμενη αγωνιστική η Μυρίκη αγωνίζεται εκτός έδρας με την Φραγκίστα και ο Απεραντιακός αγωνίζεται με τα Άγραφα.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Α΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
3΄ : Ο Μπισμπίκης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Μιχαήλ έκανε στο δεύτερο δοκάρι από κοντά την προβολή, ο Μεριγκούνης απέκρουσε στην αριστερή του γωνία σε κόρνερ.
26΄ : Ο Σταμούλης έκανε όμορφη προσπάθεια από αριστερά, γύρισε επικίνδυνα και την τελευταία στιγμή ο Σκοτίδας απέκρουσε σε κόρνερ προ του Σιταρά Κ.
27΄ : Ο Λέρης σέντραρε από αριστερά, ο Φακίτσας απέκρουσε ασταθώς και στην επαναφορά κοντινό πλασέ του Σιταρά Κ. μπλόκαρε ο γκολκίπερ του Απεραντιακού.
43΄ : Μετά από γρήγορη επίθεση της Μυρίκης, ο Μπουμπουρής έδωσε στον Ζαλοκώστα, που σούταρε εκτός περιοχής χαμηλά λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι των φιλοξενούμενων.
45΄+1΄ : Ο Καμαρέτσος σέντραρε από δεξιά και το σουτ του Μπισμπίκη από καλή θέση μπλόκαρε ο γκολκίπερ της Μυρίκης.
45΄+2΄: Ο Κατσίφας εκτέλεσε φάουλ , ο Μεριγκούνης απέκρουσε και στην επαναφορά ο Μιχαήλ κοντά πλάσαρε αδύναμα άουτ από το αριστερό δοκάρι.
Β΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
47΄ : Ο Κολοκύθας γέμισε προς την περιοχή της Μυρίκης ,ο Γενιτσαρόπουλος Κ. έκανε λάθος διώξιμο, η μπάλα στρώθηκε στον αμαρκάριστο Μπισμπίκη, ο οποίος σούταρε από το ύψος του πέναλτι λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι της Μυρίκης.
54΄ : Ο Οικονόμου εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Μιχαήλ πλάσαρε εξ επαφής, ο τερματοφύλακας της Μυρίκης μπλόκαρε σωτήρια.
56΄ : Ο τερματοφύλακας της Μυρίκης Στέλιος Μεριγκούνης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη από τον ρέφερι Χρυσαφόπουλος για εξύβριση. Την θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο στόπερ Δημήτρης Ίβρος. Η Μυρίκη συνέχισε με 10.
62΄ : Ο Παχής εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Σιταράς Κ. σούταρε από τα όρια της μικρής περιοχής, ο Φακίτσας μπλόκαρε.
66΄ : Σουτ του Μπουμπουρή Α. από τα όρια της περιοχής, μπλόκαρε στο κέντρο του τέρματος ο γκολκίπερ του Απεραντιακού.
68΄ : Εκτέλεση φάουλ του Σταμούλη απέκρουσε χαμηλά στην δεξιά του γωνία ο Φακίτσας, η άμυνα «κόλλησε» και στην επαναφορά ο Παχής από κοντά με σουτ έκανε το 1-0.
72΄ : Ο Σταμούλης σέντραρε από αριστερά και ο Σιταράς Κ. εξ επαφής χωρίς πίεση έκανε την κεφαλιά, η οποία πέρασε άουτ από το αριστερό δοκάρι.
83΄ : Ο Κατσίφας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, η κεφαλιά του Μιχαήλ από το ύψος του πέναλτι πέρασε πάνω από την εστία του Ίβρου.
86΄ : Ο Σιταράς Α. με κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Σταμούλη, ο οποίος έκανε την επέλαση από αριστερά, μπήκε στην περιοχή σούταρε, όμως ο Φακίτσας βρήκε έγκαιρα και απέκρουσε.
94΄ : Ο Σταμούλης έκανε την προσωπική ενέργεια, στην συνέχεια κέρδισε τις κόντρες, βρέθηκε μέσα στην περιοχή και θέση πλάγια αριστερά και με πανέμορφο σουτ στο αριστερό «παραθυράκι» του Απεραντιακού πραγματοποίησε το τελικό 2-0.
Συνθέσεις Ομάδων
Μυρίκη (Βασίλης Φούκας) : Μεριγκούνης, Ζαραβέλης, Ράικος(18΄ λ.τρ. Ζαλοκώστας), Γενιτσαρόπουλος Κ., Ίβρος, Φούκας(55΄ Παχής), Σταμούλης, Μπουμπουρής Α., Σιταράς Κ., Λέρης(55΄ Γκορόγιας), Σιταράς Α.
Απεραντιακός (Δημήτρης Τσιγαρίδας) : Φακίτσας, Γενιτσαρόπουλος Π.(13΄ λ.τρ. Καμαρέτσος), Κολοκύθας, Σκοτίδας, Ντζίμας, Κουτσοθανάσης Κ., Κοντογεώργος(66΄ Κωστής), Μιχαήλ, Μπισμπίκης, Κατσίφας, Οικονόμου
Διαιτητής : Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος (ΕΠΣ Ευρυτανίας) 1ος Βοηθός : Βασίλης Λάμπρου (ΕΠΣ Ευρυτανίας) 2ος Βοηθός : Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)