Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΟΚ -Παλαιοκατούνα 3-0 Σαββατιάτικος περίπατος με τριάρα

Εύκολο απόγευμα πέρασε το περασμένο Σάββατο το Βελούχι, αντιμετωπίζοντας την Παλαιοκατούνα στο Καρπενήσι. Η ομάδα του Κρασιά παίζοντας σοβαρό και καλό ποδόσφαιρο, επικράτησε άνετα της Αναγέννησης με σκορ 3-0, σε ένα παιχνίδι με πολλές  φάσεις, κυρίως μπροστά στην εστία των φιλοξενούμενων . Οι γηπεδούχοι, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση έφτασαν άνετα στο τρίποντο, επί ενός αντιπάλου, που έπαιξε αμυντικά χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα του Βελουχιού. 
Το ΑΠΟΚ. Με την νίκη του σκαρφάλωσε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 11 βαθμούς ενώ η Αναγέννηση του Κώστα Λαθύρη παρέμεινε στην τελευταία θέση, έχοντας μόλις 1 πόντο.
Διακρίθηκαν από το ΑΠΟΚ οι Μπούκας, Τσιλιμέκης Δ., Κουρλός και από την Παλαιοκατούνα οι Χαλκιάς, Οσμενάι και Κοράκης.
Την ερχόμενη αγωνιστική ο ΑΠΟΚ παίζει στο Κερασοχώρι, με την Κρέντη και η Παλαιοκατούνα υποδέχεται στο γήπεδο της την Ποταμιά.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Α΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
3΄: Ο Φλωράκης δοκίμασε σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αρχοντή.
8΄: Μακρινό σουτ του Τσιλιμέκη, η μπάλα έφυγε έξω από το δεξί «παραθυράκι» της Αναγέννησης.
9΄: Ο Φλωράκης τροφοδότησε με γύρισμα από δεξιά τον Κουρλό, ο οποίος απόφυγε έναν αντίπαλο του μέσα στην περιοχή και με άψογο σουτ έστειλε την μπάλα ψηλά στην αντίπαλη εστία, κάνοντας το 1-0.
13΄: Εξαιρετική προσωπική ενέργεια του Φλωράκη, ο οποίος μπήκε στην περιοχή από αριστερά, έκανε και το ψηλοκρεμαστό πλασέ, το οποίο χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.
17΄: Σέντρα του Κουρλού από δεξιά, κεφαλιά του Κουτσουπιά από πολύ κοντά αποκρούστηκε από τον Αρχοντή.
32΄:Ο Κουρλός σούταρε λίγο έξω από την περιοχή και αριστερά, ο Αρχοντής απέκρουσε ασθενώς και ο Κουτσουπιάς στην επαναφορά ακολούθησε την φάση και πλάσαρε στην αριστερή γωνία της Αναγέννησης (2-0).
36΄: Μετά από ωραίο συνδυασμό των παιχτών του Βελουχίου, ο Φλωράκης ήταν ο τελικός αποδέκτης και σούταρε άουτ από το αριστερό δοκάρι του Αρχοντή.
38΄: Μακρινή μπαλιά του Φλωράκη από δεξιά, ο Μπόνιας μόνος σε θέση τετ α τετ σούταρε βεβιασμένα πάνω από το τέρμα των φιλοξενούμενων.
42΄: Σουτ του Οσμενάι έξω από την περιοχή και αριστερά κατέληξε έξω από το δεξί «παραθυράκι» του Κόκκοτου.
45΄+1΄: Μπαλιά του Φλωράκη στον Κουρλό, ο οποίος σέντραρε από αριστερά, το σουτ του Μπόνια αποκρούστηκε από τον Αρχοντή και το νέο σουτ από τον Μπούκα κατέληξε έξω από το δεξί δοκάρι των «κόκκινων».
Β΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
50΄: Εκτέλεση φάουλ του Κουρλού από πλάγια αριστερά απέκρουσε ο Αρχοντής, η μπάλα στρώθηκε στον Ξαγάρα, ο οποίος με απευθείας δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και δεξιά διαμόρφωσε το 3-0.
53΄: Πάσα του Κουτσουπιά στον Μπόνια, δυνατό σουτ του τελευταίου εκτός περιοχής σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της Παλαιοκατούνας και κατέληξε άουτ.
64΄: Σέντρα του Σαΐτη από δεξιά, σουτ του Μπούκα κατέληξε έξω από το δεξί δοκάρι του Αρχοντή.
68΄: Ο Μπόνιας σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνά πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων.
84΄: Ο Σαΐτης έβγαλε σέντρα από δεξιά, η κεφαλιά του Κουτσουπιά κατέληξε μόλις έξω από το δεξί δοκάρι του Αρχοντή.
85΄: Πάσα του Μπούκα στον Τσιλιμέκη, ο οποίος σούταρε έξω από την περιοχή άουτ από το αριστερό δοκάρι της Αναγέννησης.
88΄: Σέντρα του Τσιλιμέκη από δεξιά, κεφαλιά του Σαΐτη πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αρχοντή.
90΄: Από λάθος του Ζαχαρόπουλου, ο Κοράκης προσπάθησε να μπει στην φάση, αλλά ανακόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Κόκκοτο. Στην εξέλιξη της φάσης οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν φάουλ πάνω στον Κοράκη από τον Καπετανάκη.
Συνθέσεις Ομάδων
ΑΠΟΚ (Γιώργος Κρασιάς): Κόκκοτος, Τσιλιμέκης Δ., Συγκελόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Τσουκαλάς(61΄ Ράπτης Π.), Ξαγάρας, Μπόνιας, Μπούκας, Κουτσουπιάς, Κουρλός(57΄ Καπετανάκης), Φλωράκης(50΄ Σαΐτης)
Παλαιοκατούνα (Κώστας Λαθύρης): Αρχοντής Ι., Κωνσταντόπουλος(37΄ Ζούγρης), Πατρώνης, Ζιάκας(46΄ Γαλανός), Ιωάννου, Χαλκιάς, Κοράκης Α., Οσμενάι, Γενιτσαρόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μπλέντζος(62΄ Ευαγγελοδήμος)
Διαιτητής: Γιώργος Δροσίνης(ΕΠΣ Ευρυτανίας) Β1ος Βοηθός: Ηλίας Γαλάνης(ΕΠΣ Ευρυτανίας) 2ος Βοηθός: Χριστόφορος Χατζηθεοδώρου(ΕΠΣ Ευρυτανίας)