Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Η θέση - απάντηση της Βέττας Καρφής στα δημοσιεύματα

Κύριε Κολλημένε ,
θα ήθελα να σας ενημερώσω σε σχέση με τις αναρτήσεις που αλληλοαναιρούνται  τις τελευταίες ώρες στην ιστοσελίδα σας και που με αφορούν , ότι η δήλωση στήριξης μου στην υποψηφιότητα του Γιάννη Σταμάτη μπορεί να στηρίζεται κατ’ εσάς σε «απόρρητες» δημοσιογραφικές πληροφορίες ,
η διάψευσή της όμως αποτελεί αποκύημα φαντασίας, μιας και καμιά από τις δυο δεν αποτελεί δική μου τοποθέτηση , γιατί δε ρωτήθηκα για τίποτα από αυτά.

Και για να γίνω σαφής :Ποτέ δε θεώρησα ότι λόγω της θέσης που είχα στο ΠΑΣΟΚ ως γραμματέας νομαρχιακής θα παρέμενα παράγοντας επιλογών και εξελίξεων(όπως εσείς φαίνεται να με θεωρείτε), για αυτό και δε σκέφτηκα στην παρούσα συγκυρία να κάνω δήλωση στήριξης ή μη υποψηφιοτήτων και άλλων συναφών. Επειδή όμως το όνομά μου ενεπλάκη ,ατυχώς ,σε αυτή τη συζήτηση θέλω να δηλώσω ότι, και με δεδομένη την εκτίμηση, προσωπική και πολιτική στο πρόσωπο του Γιάννη Σταμάτη, για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές στο Δήμο Καρπενησίου θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις οποιαδήποτε σοβαρή κίνηση, ανεξάρτητα από πρόσωπα, η οποία θα είναι απέναντι στις ουρές που αφήνει πίσω του ο κ. Μπακογιάννης , αρκεί να μην καταφέρουν να ενσωματωθούν σε αυτή οι χειροκροτητές του.