Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2014

Στα πράσα 25χρονος που ξάφριζε σπίτια στα Άγραφα Μεγάλη επιτυχία του Α.Τ. Κερασοχωρίου, που εξιχνίασε τρεις κλοπές, μία απόπειρα κλοπής σε οικία στα Άγραφα ενώ βρίσκεται πολύ κοντά και σε μια ακόμη μεγάλη υπόθεση

Ακόμη μια μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Αστυνομικό Τμήμα Κερασοχωρίου, καθότι με συντονισμένες κινήσεις του Διοικητού και των συνεργατών του, εξιχνιάσθηκαν τρεις κλοπές και μία απόπειρα κλοπής, σε οικία ιδιοκτησίας 57χρονου ημεδαπού, στην ευρύτερη περιοχή του Κερασοχωρίου Ευρυτανίας.


 Για τις περιπτώσεις αυτές, σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος ενός 25χρονου ημεδαπού, ο οποίος μέσα στο μήνα Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, είχε αφαιρέσει συνολικά το χρηματικό ποσό των (425) ευρώ.
Ειδικότερα, ο 25χρονος είχε αφαιρέσει τόσο από τα ρούχα του 57χρονου, όσο και του 30χρονου υιού του:
• Την 06-02-2014, το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ,
• την 09-02-2014, ομοίως το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ,
• την 13-02-2014, το χρηματικό ποσό των (25) ευρώ, ενώ
• την 23-02-2014, αποπειράθηκε να εισέλθει πάλι εντός της οικίας, χωρίς τελικά να αφαιρέσει κάτι.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Κερασοχωρίου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ευρυτανίας.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο δράστης κατάγεται από ακριτικό πρώην Δήμο,  ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το Α.Τ. Κερασοχωρίου βρίσκεται πολύ κοντά στην εξιχνίαση μιας ακόμη σημαντικής υπόθεσης που απασχόλησε την τοπική κοινωνία του πρώην Δήμου Ασπροποτάμου.