Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

«ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» Κριτική άποψη Δημ. Ιωαν. Φαλλή

Με τον ως άνω τίτλο «ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» και με τον υπότιτλο «κείμενα προσέγγισης και προβληματισμού» κυκλοφόρησαν φέτος οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ «Ευρυτανικός ΠΑΛΜΟΣ» το θαυμάσιο και καλοτυπωμένο βιβλίο του φίλου μας και συνεργάτου μας στην ΕΣΜΗΕΤ, Κων/νου Ηλ. Μήτσιου. Το βιβλίο αυτό αποτελείται από 130 σελίδες και με 120 καλογραμμένα και εμπνευσμένα εθνικά, πολιτιστικά, συμβουλευτικά, εκκλησιαστικά, οικονομικά και οικογενειακά άρθρα, που ο αρθρογράφος τα σερβίρει με το σωστό τρόπο, αλλά και καυστικά – ελεγκτικά εκεί που πρέπει.

Τα άρθρα του αυτά, τα δημοσίευσε κατά καιρούς ο «Ευρυτανικός ΠΑΛΜΟΣ» αλλά δημοσιεύτηκαν και σε άλλα περιοδικά και εφημερίδες της Ευρυτανίας.
Κάθε άρθρο του Κ.Η.Μ., όπου κι αν δημοσιεύθηκε υπήρξε και μια φωνή αφύπνισης, ή σωστότερα, μια σπίθα που άναβε φωτιά για συζήτηση στους αναγνώστες, ώστε να συζητούν και να καταλήγουν σε ένα καλό –θετικό συμπέρασμα προς όφελος της ελληνικής οικογένειας και της πατρίδας μας, που δοκιμάζεται σκληρά τον τελευταίο καιρό. Γι’ αυτό αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο φίλο μας αρθρογράφο Κ.Η. Μήτσιο.
Οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ «Ευρυτανικός ΠΑΛΜΟΣ» με την συμπλήρωση δέκα χρόνων από την κυκλοφορία της, της πρώτης «εν τη Ευρυτανία» εβδομαδιαίας εφημερίδας «ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ», πέτυχε κάτι ωραίο, κάτι ιστορικό με την έκδοση αυτού του βιβλίου. Εύχομαι, όπως οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ «Ευρυτανικός ΠΑΛΜΟΣ» τολμήσουν κι άλλες καλές εκδόσεις, αλλά εύχομαι και στον αρθρογράφο Κ.Η.Μ., να έχει υγεία και σοφία να συνεχίσει «εις έτη πολλά» το ωφέλιμο δημοσιογραφικό του έργο.
Και πάλι θερμά συγχαρητήρια στον αρθρογράφο, αλλά και στην εκδότρια του βιβλίου, υπεύθυνη των εκδόσεων, Βασιλική Ε. Φεγγούλη.
Φιλικά
Δημήτριος Ιωά. Φαλλής
 (Καλλιεύς)
Ιστορικός Ερευνητής – Συγγραφέας