Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

«Αγανακτισμένοι» πολίτες και καταστηματάρχες και στην πλατεία Καρπενησίου

Νέοι και νέες γέμισαν ασφυκτικά τις προηγούμενες μέρες και συνεχίζουν σε καθημερινή πλέον βάση να γεμίζουν την πλατεία Συντάγματος, και σε άλλες πλατείες σε πόλεις της χώρας. όλοι τους αγανακτισμένοι με την κατάσταση της χώρας μας.
Στην πλειοψηφία ο κόσμος είναι νεαροί, ενώ δεν ακούστηκε κανένα κομματικό σύνθημα.

Ανάλογες ειρηνικές, σιωπηλές διαμαρτυρίες «Αγανακτισμένων» συμπολιτών μας και καταστηματαρχών της πόλης του Καρπενησίου πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα.  Μετά από κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου Καρπενησίου, οι καταστηματάρχες συγκεντρώθηκαν την Παρασκευή 27 Μαΐου, στις 12.30 το μεσημέρι στην Κεντρική Πλατεία, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν σιωπηλά, για τα νέα μέτρα που έχει πάρει η Κυβέρνηση, εξαιτίας των οποίων έχουν πληγεί άμεσα οι έμποροι και οι μικροεπιχειρηματίες.
Παρά το κακό καιρό και την βροχόπτωση, αρκετοί καταστηματάρχες βρέθηκαν στην Πλατεία, κι όπως μας δήλωσε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Πάνος Καραγιάννης, η συγκέντρωση έγινε με σκοπό να στείλουν ένα μήνυμα στους ιθύνοντες, πως αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο και πως πρέπει άμεσα να αντιδράσουν, γιατί πλέον «ξύπνησε» και ο λαός της Ευρυτανίας.
Ανάλογη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί και σήμερα το απόγευμα στις 7, στην Κεντρική Πλατεία, όπου αυτή τη φορά ο Εμπορικός Σύλλογος Καρπενησίου δεν καλεί μόνο τα μέλη του να παραβρεθούν, αλλά και δημότες της πόλης, για να διαμαρτυρηθούν και να δείξουν την αγανάκτησή τους απέναντι στους πολιτικούς και στο επερχόμενο μνημόνιο.