Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Σοβαρό ατύχημα στις παρυφές της Φτέρης 57χρονη έπεσε σε γκρεμό 10 μέτρων ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ



Σε κρίσιμη κατάσταση, βαριά τραυματισμένη, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου, 57χρονη γυναίκα, κάτοικος Μοναστηριακίου Αγράφων, που χθες το μεσημέρι κατέπεσε σε γκρεμό 10 μέτρων σε δύσβατη περιοχή κοντά στις παρυφές της Φτέρης των Επινιανών. Η άτυχη γυναίκα στην προσπάθειά της να περάσει σε ένα δύσκολο σημείο της πλαγιάς, όπου έβοσκε τα πρόβατά της, έχασε την ισορροπία της και έπεσε στον γκρεμό.

Επειδή άργησε να επιστρέψει στο σπίτι της οι οικογενείς της την αναζήτησαν στην περιοχή και μετά από μία ώρα την βρήκαν τραυματισμένη στο σημείο που έπεσε και ειδοποίησαν αμέσως το Κέντρο Υγείας Δυτικής Φραγκίστας.
Αμέσως έσπευσε το ασθενοφόρο στην περιοχή και διακόμισαν την τραυματία στο Νοσοκομείο Καρπενησίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα θα μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας για περαιτέρω εξετάσεις, καθώς δεν υπάρχει αξονικός στο Καρπενήσι.
Κλείνοντας θα θέλαμε να ρωτήσουμε αν σε περίπτωση που δεν λειτουργούσε το Κέντρο Υγείας τι θα γινόταν η τραυματίας; Τα σχόλια δικά σας.