Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

To Ενιαίο Παλλαικό Μέτωπο

Το Ενιαίο Παλλαικό Μέτωπο δεν είναι κόμμα, δεν έχει κάποιο πολιτικό αρχηγό, αλλά είναι οι ίδιοι οι πολίτες, μέρος των αγανακτισμένων, που πιστεύουν ακριβώς ότι μέσα από τα κόμματα δεν μπορεί να υπάρξει λύση της υπάρχουσας κατάστασης, και έτσι πάμε στο επόμενο βήμα να αυτοοργανωθούμε και να προχωρήσουμε στηριζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις. Αποτελείται από απλούς ανθρώπους που αποφάσισαν να ξεχάσουν τις προηγούμενες προσωπικές και πολιτικές μεταξύ τους διαφορές.

Συνυπάρχουν λοιπόν άνθρωποι από την αριστερά, το κέντρο και τη δεξιά, υπάρχουν ιερείς αλλά και άθεοι, αγρότες και πανεπιστημιακοί, απλές νοικοκυρές αλλά και γιατροί και δικηγόροι, αναρχικοί αλλά και απόστρατοι αξιωματικοί του Στρατού και της Αστυνομίας. Όλοι αυτοί αποφάσισαν να συστρατευτούν ώστε να μπορέσουμε να απαλλαγούμε από τους διεθνείς τοκογλύφους ακυρώνοντας και ανατρέποντας όλες τις συμφωνίες από το πρώτο μνημόνιο και τιμωρόντας όλους τους ενόχους για αυτή τη κατάσταση. Απαραίτητο επίσης είναι να μπορέσουμε σαν Ελλάδα να σταθούμε στα πόδια μας. Αυτό προυποθέτει ότι άμεσα δεν αναγνωρίζουμε και παύουμε να πληρώνουμε το δημόσιο χρέος, βγαίνουμε από τη ζώνη του ευρώ και εκδίδουμε το δικό μας εθνικό νόμισμα, Εθνικοποιούμε την Τράπεζα της Ελλάδας, ανασυγκροτούμε την παραγωγική δραστηριότητα. Μόλις πραγματοποιηθούν τα παραπάνω το ΕΠΑΜ διαλύεται, διότι πλέον δεν θα έχει λόγο ύπαρξης. 
Το τοπικό ΕΠΑΜ Καρπενησίου λειτουργεί φανερά, πραγματοποιώντας εβδομαδιαία λαϊκή Συνέλευση, στην οποία μπορεί να παρευρεθεί ο καθένας. Η επόμενη μας συνάντηση είναι την Τετάρτη 3 Αυγούστου 8:30 μμ στην Νεράιδα, όπου ήδη ένα από τα θέματά μας είναι με ποιους πρακτικούς τρόπους θα αντιμετωπίσουμε εμείς σε προσωπικό επίπεδο πιθανές δυσάρεστες και ραγδαίες εξελίξεις εντός των επόμενων μηνών (που δεν λέγονται στα επίσημα ΜΜΕ). Έχουμε ιστοσελίδα www.epam.evrytania.eu όπου μπορεί ο καθένας να δει τα νέα μας.

Ε.Πα.Μ. Καρπενησίου
Καρπενήσι 1/8/2011