Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Άγραφα-Κρέντη 1-2 Καλό ματς με πολλαπλά οφέλη για τους δυο προπονητές Ένα μήνα εκτός ο Δημήτρης Τσιγαρίδας που έπαθε τράβηγμα!!!

Άλλη μια φιλική νίκη πανηγύρισε η ομάδα της Κρέντης. Επικράτησε με σκορ 2-1 των Αγράφων. Ο αγώνας έγινε την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Αλεξάνδρα στον δρόμο προς αθλητικό κέντρο.
Ήταν γενικά ένα ματς με λιγοστές φάσεις, από το οποίο όμως και οι δυο τεχνικοί έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια.

Η Κρέντη του Γιώργου Χρυσαφόπουλου που σε ένα ακόμη παιχνίδι έδειξε πολύ καλά στοιχεία από την θέση του προπονητή, έφτασε στην νίκη με γκολ των Κώστα Μάκκα και Βαγγέλη Μάκκα, ικανοποιώντας με την απόδοση της. Δείχνει ότι την φετινή περίοδο θα πρωταγωνιστήσει και θα είναι ο ρυθμιστής του τίτλου.
Τα Άγραφα του Δημήτρη Αντωνίου ξεκίνησαν με αρκετούς νεαρούς στην σύνθεση τους, γνωρίζοντας την πρώτη τους φιλική ήττα. Η ομάδα ήταν και κουρασμένη, καθώς έδωσε δυο φιλικά σε διάστημα λίγων ημερών. Το επόμενο φιλικό για τον Κατσαντώνη αναμένεται να είναι με την Μυρίκη την Πέμπτη 8/9.
Πολλές απουσίες βασικών στελεχών είχαν οι δυο ομάδες. Χαρακτηριστικό γεγονός ότι ο Δημήτρης Αντωνίου είχε μόλις 1 αναπληρωματικό στην διάθεση του.
Την νίκη της Κρέντης, επισκίασε ο τραυματισμός του Δημήτρη Τσιγαρίδα, που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα περίπου μήνα.
«Δανεικοί» οι Κόκκοτας-Πέτρου
Από την Κρέντη απουσίαζε ο γκολκίπερ Αποστόλης Ντάλλας. Λόγω έλλειψης δεύτερου πορτιέρο κάτω από τα δοκάρια των «κόκκινων» κάθισε ο Αλέκος Κόκκοτας στο πρώτο μέρος και ο Γιάννης Πέτρου στην επανάληψη, που ανήκουν στα Άγραφα.
Πρώτη εμφάνιση του Μπαΐκούση
Ο 39χρονος αμυντικός μέσος Γιάννης Μπαικούσης έκανε την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα της Κρέντης. Αντίθετα απόντες ήταν οι Γεωργούλας και Γούλας.       
Α΄ Μέρος
Ισόπαλο το πρώτο ημίχρονο
Η ομάδα της Κρέντης προηγήθηκε με όμορφο γκολ του Κώστα Μάκκα. Λίγο αργότερα ο Σάκης Θεοχάρης διαμόρφωσε το σκορ ημιχρόνου.
Οι καλύτερες φάσεις
30΄: Ο Μάκκας Κ. προχώρησε έξω από την μεγάλη περιοχή και με σουτ νίκησε τον Πέτρου, πραγματοποιώντας το 0-1.
39΄: Από λάθος της άμυνας της Κρέντης και αδράνεια του Μπαΐκούση, ο Θεοχάρης με σουτ από κοντά έφερε το ματς στα ίσια (1-1).
Β΄ Μέρος
«Χτύπησε» ξανά ο Βαγγέλης Μάκκας

Ο 20χρονος αριστεροπόδαρος μπακ-χαφ Βαγγέλης Μάκκας σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο φιλικό παιχνίδι, χαρίζοντας την νίκη στην ομάδα του. Οι δυο ομάδες αντάλλαξαν τους τερματοφύλακες τους.
Επόπτες από τις δυο ομάδες
Δεν υπήρχε κανονική διαιτητική τριάδα, εκτός από τον ρέφερι Νεκτάριο Χρυσαφόπουλο. Από την μια πλευρά αγωνίστηκαν ποδοσφαιριστές της Κρέντης και από την άλλη ο τερματοφύλακας των Αγράφων Γιώργος Καλύβας, που είναι τραυματίας.
Οι καλύτερες φάσεις
72΄: Ο Σβερώνης επιχείρησε ωραίο σουτ και η μπάλα προσέκρουσε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Πέτρου.
75΄: Η Κρέντη βγήκε στην αντεπίθεση, ο Μάκκας Ε. επιχείρησε σέντρα-σουτ από αριστερά και σημείωσε το 1-2.
Συνθέσεις Ομάδων         
Άγραφα (Δημήτρης Αντωνίου) : Πέτρου, Τσιγαρίδας Η.,  Φύκας Α., Ράπτης, Μάρκης, Φύκας Γ., Μπισμπίκης, Θεοχάρης, Γιαννιώτης,  Κόγιας, Σβερώνης Δ.
Αγωνίστηκε και ο Αθανασόπουλος
Κρέντη (Γιώργος Χρυσαφόπουλος) : Κόκκοτας, Μπύρος Ε., Βούρτσας Ν., Αρκουμάνης, Τσιγαρίδας Δ., Μπαΐκούσης, Μάκκας Κ., Χρυσαφόπουλος, Μπύρος Σ., Βούρτσας Γ.,  Μάκκας Ε.
Έπαιξαν και οι : Ντάλλας Αθ., Φούκας, Τσέτσος, Καλαμπάκας
Διαιτητής : Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος (ΣΔΠ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός : Γιώργος Καλύβας (Ποδοσφαιριστής Αγράφων)
2ος Βοηθός : Χρήστος Καλαμπάκας (Ποδοσφαιριστής Κρέντης) στο Α΄ μέρος, Αργύρης Τσάκνης (Ποδοσφαιριστής Κρέντης) στο Β΄ μέρος

Πηγή : EvrytaniaSport: