Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο super Market ΑΒ Βασιλόπουλος Ήλθε στο Καρπενήσι και «του πουλιού το γάλα»

Ο Όμιλος ΑΒ Βασιλόπουλος, συνεχίζοντας τις επενδύσεις και την ανάπτυξη του δικτύου των καταστημάτων του εγκαινίασε την περασμένη Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου ένα νέο Κατάστημα στο Καρπενήσι. To υπερσύχρονο αυτό super Market, 900τ.μ., διαθέτει άνετο parking και βρίσκεται στη θέση «Άγιος Γεώργιος», ακριβώς πάνω από το ΤΕΙ Καρπενησίου.
Τα εγκαίνια του νέου αυτού Καταστήματος στο Κερπενήσι έγιναν από τους κ.κ.  Δημήτριο Πρίντζιο, διευθυντή λειτουργίας των καταστημάτων «Α-Β» και Γιάννη Κυρίτση, Chief Operating Officer του ομίλου, καθώς του Δ/ντη Στέφανου Γκότση και των εργαζομένων.

Με τον ερχομό του νέου καταστήματος άνοιξαν τριάντα τέσσερις νέες θέσεις εργασίας στην πόλη μας, ειδικά το διάστημα αυτό, που η εύρεση εργασίας  είναι ένα γεγονός που απασχολεί πολλούς νέους στον τόπο μας.

Το συγκεκριμένο super Market πέραν των εγγυημένων και ποιοτικών αγαθών που προσφέρει, σε όλους τους πελάτες, μέχρι στις 5 Νοεμβρίου 2011, θα προσφέρει με την αγορά 10 ευρώ, σε κάθε αγοραστή ένα κουπόνι συμμετοχής σε διαγωνισμό για 5 scooters Piaggio  αλλά και δωροεπιταγές  των 150 και 200 ευρώ.
Η «Άλφα - Βήτα Βασιλόπουλος Α.Ε.» ιδρύθηκε το 1969 με το σλόγκαν και του πουλιού το γάλα που παραμένει διαχρονικό και χαρακτηριστικό της φιλοσοφίας του ιδρυτή της Γεράσιμου Βασιλόπουλου.
Το 1990 η εταιρία εισάγεται στο Χρηματιστήριο και την ίδια χρονιά ανοίγει το κατάστημα MEGA ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, που βραβεύεται το 1991 από τον ΔΙΕΘΝΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟΥ (Α.Ι.D.Α.) σαν το καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο κατάστημα της Ευρώπης. Το 1992, η πλειοψηφία
των μετοχών της εταιρίας μεταβιβάστηκε στον Βελγικό πολυεθνικό όμιλο Delhaize-Le Lion.
Το 2008 η AB σε μία από τις μεγαλύτερες κινήσεις στο εγχώριο λιανεμπόριο εξαγοράζει τη αλυσίδα discount Plus Hellas, ενισχύοντας αφενός το δίκτυό της κατά 29 καταστήματα και αφετέρου την παρουσία της στη Βόρειο Ελλάδα. Την ίδια χρονιά προχωρά στη δημιουργία νέου τύπου καταστημάτων με τίτλο Lion Food Stores. Το 2009 η ΑΒ εξαγοράζει την Αλυσίδα Τροφίμων Σούπερ Μάρκετ Κορυφή Α.Ε. ενισχύοντας τη θέση της στη Θράκη.
Η φιλοσοφία της ΑΒ Βασιλόπουλος - Επένδυση - αξία στο ανθρώπινο δυναμικό !
Πιστή στις αξίες και το όραμά της η ΑΒ Βασιλόπουλος θεωρεί το ανθρώπινο δυναμικό ως τον σημαντικότερο παράγοντα για την επίτευξη των στρατηγικών της στόχων.
vassoep@yahoo.gr