Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Εγκαινιάστηκε το Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας της Κοιμ. Θεοτόκου Κάτω Ραπτόπουλου


Ένα όνειρο ετών και μια επιθυμία των κατοίκων του Κάτω Ραπτόπουλου του Δήμου Αγράφων πήρε "σάρκα και οστά" χάρη στο συνεχή αγώνα του εφημέριου π. Παναγιώτη Νάτση των χρημάτων των ενοριτών και φυσικά χάρη της συνδρομής του βασικού συντελεστή αυτού του έργου, του κ. Κώστα Αζακά  Ο λόγος για το Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας της Κοιμ. Θεοτόκου Κάτω Ραπτόπουλου  που στολίζει το κέντρο του Δ.Δ. Διονύσου και εγκαινιάστηκε ανήμερα της εορτής της Αγίας Μαρίνας από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καρπενησίου κ.κ. Νικόλαο με την παρουσία πολλών κληρικών της περιοχής και ασφαλώς της τοπικής κοινωνίας.
Πρόκειται για μια καλαίσθητη αίθουσα που βρίσκεται στον περίβολο του Ιερού Ναού της Αγίας Βαρβάρας και θα χρησιμοποιείται για κάθε είδους εκδηλώσεις και θρησκευτικές τελετές καθώς είναι η μοναδική μεγάλη αίθουσα που διαθέτει το εν λόγω Δημοτικό Διαμέρισμα. Γι` αυτό και ο επιχώριος Επίσκοπος μας, έδωσε τα «συγχαρητήρια» του σε όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας.
Με την σειρά μας να συγχαρούμε κι εμείς τον ακούραστο μπαρμπα Κώστα Αζακά, πατέρα του Πρωτοπρεσβυτέρου π. Νικολάου Αζακά, που διακονεί επ΄αγαθώ πολλά τώρα χρόνια στην Ενορία του Μικρού Χωριού αλλά και όλους εκείνους που συνέβαλαν προκειμένου να γίνει αυτό το τόσο σημαντικό έργο.