Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Συνελήφθη ημεδαπός για σωματεμπορία, βιασμό, κατοχή ναρκωτικών ουσιών, παράνομη οπλοκατοχή και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων


Συνελήφθη χθες, (02-10-2011), το απόγευμα από  αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας
Λαμίας, 57χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για σωματεμπορία, βιασμό, κατοχή ναρκωτικών ουσιών, παράνομη οπλοκατοχή και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.

Ειδικότερα, το πρωί της 02-10-2011, 22χρονη αλλοδαπή υπήκοος Αλβανίας, η οποία εργάζεται ως σερβιτόρα σε κατάστημα-μπαρ στη Λαμία, κατήγγειλε σε αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας ότι ο 57χρονος, ιδιοκτήτης του ανωτέρω καταστήματος, την εξανάγκαζε σε ερωτική συνεύρεση έναντι χρηματικού ποσού, με πελάτες του καταστήματος. Επιπλέον, κατήγγειλε ότι με τη χρήση βίας και απειλών κατά της ιδίας και του ανήλικου τέκνου της, την εξανάγκαζε σε ερωτική  συνεύρεση και με τον ίδιο.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας  συννέλαβαν τον 57χρονο, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε τόσο στο κατάστημα, όσο και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ø      ένα πιστόλι ηλεκτρικής εκκένωσης (TAZER)
Ø      ένα μεταλλικό πτυσσόμενο γκλόπ
Ø      ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους τριών (3) γραμμαρίων
Ø      τέσσερα (4) φιαλίδια με υγρή μεθαδόνη, συνολικού μεικτού βάρους (310) γραμμαρίων
Ø      δέκα (10) δισκία ναρκωτικών χαπιών
Ø      ένα χαρτονόμισμα των (50) ευρώ, αμφιβόλου γνησιότητας το οποίο θα αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.