Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Ευχαριστήρια Επιστολή από Περσεφόνη Φραγκοσκιά Κάτοικο Greenville USA

Κύριε Διευθυντά του
Νοσοκομείου Καρπενησίου
Κυρίες και Κύριοι Ιατροί
Νοσηλευτικό Προσωπικό
Από καρδιάς θέλω να σας ευχαριστήσω για την αμέριστη προσοχή και φροντίδα με την οποία αντιμετωπίσατε τον ασθενή σύζυγό μου, όποιο κι αν ήταν το αποτέλεσμα.
Θέλω, επίσης, να σας συγχαρώ για την αρτιότητα, την καθαριότητα, την επιμέλεια, με τις οποίες αντιμετωπίσατε τον ασθενή και ασφαλώς όλους τους ασθενείς, αλλά και τους συγγενείς τους.
Για εμάς που ζούμε στην Αμερική, μια – κατά γενική ομολογία – προηγμένη τώρα, ήταν μια μεγάλη έκπληξη να βρεθούμε σ’ ένα νοσοκομείο μιας μικρής και ορεινής πόλης και να δούμε αυτή την τάξη, την καθαριότητα, την προσοχή, την ειλικρινή προσφορά του νοσηλευτικού προσωπικού, όλων των βαθμίδων.
Σας συγχαίρω για άλλη μια φορά και εύχομαι να μείνετε πάντα, όπως είστε τώρα, γιατί πέρα απ’ τη σωματική θεραπεία ανακουφίζετε και ψυχικά τον ασθενή, αλλά και τους δικούς του.
Για μένα προσωπικά, που κατάγομαι απ’ την Ευρυτανία και διαμένω επί χρόνια στην Αμερική, αυτή η αντιμετώπιση ήταν κάτι το αναπάντεχο.
Εύχομαι ο θεός να σας δίνει κουράγιο στο έργο σας και μακάρι σαν το Νοσοκομείο Καρπενησίου να γίνουν όλα τα νοσοκομεία της Πατρίδας μας.
Γιατί ο ασθενής έχει πρώτα το θεό, αλλά μετά έχει εσάς, τους γιατρούς.
Να είστε λοιπόν πάντα καλά!
Θερμά συγχαρητήρια για την όλη εικόνα του νοσοκομείου και κυρίως για το προσωπικό.

Με τιμή
Περσεφόνη Φραγκοσκιά
Κάτοικος Greenville USA