Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Α.Ο. ΜΕΓΑΛΟΥ ΧΩΡΙΟΥ «Η ΠΟΤΑΜΙΑ» ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ “Η σκοπιμότητα και η ατιμωρησία βλάπτει όλες τις πλευρές, παράγοντες–ποδοσφαιριστές–διαιτητές”

Την αγανάκτησή του εκφράζει με την παρακάτω καταγγελία το Δ.Σ. Ποταμιάς, για τα όσα έλαβαν χώρα στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής μεταξύ Δυτ. Φραγκίστας – Ποταμιάς.
Το πλήρες κείμενο έχει ως εξής και τα συμπεράσματα δικά σας.

Με λύπη μας ερχόμαστε στη δυσάρεστη θέση να εκφράσουμε την αγανάκτησή μας έναντι των τριών διαιτητών (Διαιτητής ΛΑΘΥΡΗΣ Ευάγγελος, βοηθοί α) ΛΑΜΠΡΟΥ Βασίλειο β) ΚΟΛΟΚΩΤΣΙΟ Λάμπρο), που συμμετείχαν στον αγώνα ποδοσφαίρου για το Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ευρυτανίας μεταξύ των ομάδων ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΤΑΣ – ΑΟ ΠΟΤΑΜΙΑΣ την 2-10-2011 στο γήπεδο Δ. Φραγκίστας.
Με τα σφυρίγματα και με τις υποδείξεις μάλλον θέλουν να γυρίσουν πολύ πίσω το Ευρυτανικό Ποδόσφαιρο και σε ένα παιχνίδι μάλιστα που οι ομάδες αποτελούνται από νέους ποδοσφαιριστές σε ηλικία και στόχος τους είναι να μάθουν να παίζουν καλό και σωστό ποδόσφαιρο.
Τους ποδοσφαιριστές όταν κάνουν κάποιο σφάλμα ο διαιτητής τους τιμωρεί με παρατήρηση, κίτρινη – κόκκινη κάρτα.
Για τα σφάλματα των συγκεκριμένων διαιτητών θα υπάρξει κάποια τιμωρία από το αρμόδιο όργανο που ήταν παρών στον αγώνα ή θα πούμε δεν πειράζει, αυτοί χωριάτες είναι, δεν ξέρουν και δεν γνωρίζουν από ποδόσφαιρο;
Στους ποδοσφαιρικούς αγώνες η αναμέτρηση γίνεται μεταξύ των ομάδων και ο διαιτητής συντονίζει το παιχνίδι με ποσοστό αντικειμενικότητας 50-50 για να έχει ενδιαφέρον το παιχνίδι και ο καλύτερος να κερδίζει ή ο πιο τυχερός και όχι με παρεμβάσεις να διαμορφώνει αποτελέσματα.
Η σκοπιμότητα και η ατιμωρησία βλάπτει όλες τις πλευρές, παράγοντες – ποδοσφαιριστές – διαιτητές.
Ελπίζουμε στο μέλλον να μην χρειαστεί καμία άλλη ομάδα να έρθει στο σημείο να κάνει και αυτή καταγγελίες για τους διαιτητές, όπως αυτή τη στιγμή κάνουμε εμείς.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
Θανάσης Μπακατσιάς