Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Η 1η ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

*Διάβασα κάπου ότι ο Δήμαρχος Καρπενησίου συμφωνεί με την καταγγελία του ΚΚΕ , που αφορά τη συμμετοχή του στο Δ.Σ. του μουσείου των Κορυσχάδων και μάλιστα πως συμφωνεί ως προς την ουσία  και τάσσεται αλληλέγγυος στο αίτημα του ΚΚΕ. 
Μάλιστα με δηλώσεις του υποσχέθηκε ότι θα κάνει  ότι μπορεί να επαναφέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και να  μπορέσει έτσι και ο συνδυασμός της Λαϊκής συσπείρωσης να μετέχει στο ΔΣ του Μουσείου. Δεν ξέρω τι δόση αληθείας έχουν αυτά τα λεγόμενα του κ. Μπακογιάννη, ξέρω όμως καλά, ότι αν ήθελε ο Δήμαρχος να ικανοποιήσει το αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης θα μπορούσε να το είχε πράξη απ΄ αρχής. Μετά από αυτά, απόλυτα δικαιολογημένη είναι η αντίδραση του κ. Τσιτζιλώνη και λογική η θέση του Βαγγέλη Καρφή που λέει  ότι «Αν ο κ. Δήμαρχος συμφωνεί με το ΚΚΕ τότε  όφειλε ο ίδιος να το αποδείξει στην πράξη  δίνοντας από τις δυο θέσεις του συνδυασμού του, μια στο συνδυασμό της λαϊκής Συσπείρωσης του κ. Σερετάκη και έτσι δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα». Αφού υπήρχε λύση γιατί αυτό το πέρα – δώθε;

* Αξίζουν πολλά μπράβο στους εργαζομένους στο Κατάστημα της ΑΒ Καρπενησίου για την πρωτοβουλία τους να συγκεντρώσουν τρόφιμα προς ενίσχυση του φιλόπτωχου ταμείου των Αγίων Ευρυτάνων.

*Για τον κίνδυνο να μπει λουκέτο σε πολλές ευρυτανικές επιχειρήσεις  στο τόπο μας, μετά και τα νέα μέτρα της κυβέρνησης, μίλησε ο αντιπρόεδρος των ξενοδόχων του νομού, Κώστας Χοντρός, δηλώνοντας ταυτόχρονα, πλήρως απογοητευμένος από την αντιαναπτυξιακή πολιτική, που επιχειρείται στην Ελλάδα, η οποία συνεχώς πλήττει με νέα χαράτσια του πολίτες της και φέρνει σε σημείο απόγνωσης τους ξενοδόχους στο Καρπενήσι, που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα άδικα αυτά μέτρα. Όταν κάνει λόγο για κρίση ο Κώστας Χονδρός, που έδωσε μεγάλες μάχες στη ζωή του για να καταξιωθεί στον επιχειρηματικό χώρο, τότε η κατάσταση δεν είναι μόνο δύσκολη αλλά είναι κάτι περισσότερο τραγική απ΄ ότι δείχνει. Το θέμα είναι ότι αυτή την κατάσταση δεν την συμμερίζεται η κεντρική εξουσία που βρίσκεται όπως όλα δείχνουν σε άλλο κόσμο και λύση δεν φαίνεται..