Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Γιορτές Χειμώνα … με πολύ πάγο Την Παρασκευή 16/12 το Βασίλειο των Πάγων ανοίγει τις πύλες του, στο παγοδρόμιο στην πλατεία Καρπενησίου

Ένα μεγάλο παγοδρόμιο 200 τ.μ. θα στηθεί στο κέντρο της πλατείας της πόλης του Καρπενησίου και θα περιμένει μικρούς και μεγάλους επίδοξους πατινέρ, προσφέροντάς τους ατελείωτες ώρες διασκέδασης.
Για ένα μήνα οι δημότες και οι επισκέπτες μας θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ τις βόλτες τους στον πάγο.
Φέτος, ο Δήμος Καρπενησίου αντιστέκεται στην κρίση και προσπαθεί να προσφέρεις κάτι διαφορετικό, παρακινώντας τον καθένα ξεχωριστά να συμμετέχει σε μία μεγάλη υπαίθρια χριστουγεννιάτικη γιορτή.
Το παγοδρόμιο, θα στοιχίσει στο Δήμο Καρπενησίου 20.000 ευρώ συν ΦΠΑ. Η λειτουργία του θα είναι καθημερινή από τις 11:00 έως 23:00 και θα είναι ανοιχτό και όλες τις αργίες. Η τιμή εισιτηρίου θα ανέρχεται στα 5 ευρώ για μισή ώρα και 8 ευρώ για μια ώρα. Η λειτουργία του υπολογίζεται να ξεκινήσει στις 14 Δεκεμβρίου.
Πρώτα απ’ όλα για τους δημότες μας αλλά και για τους επισκέπτες που αναμένουμε τις ημέρες των Χριστουγέννων στον τόπο μας, το παγοδρόμιο αποτελεί έναν εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης στην καρδιά του Δήμου Καρπενησίου.
Ο Δήμος Καρπενησίου σας προσκαλεί να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια και αυτές τις γιορτές να φορέσετε όλοι τα παγοπέδιλά σας!

     Πλούσιο το Πρόγραμμα
των Γιορτών Χειμώνα 2011



Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011
Ώρα 19:00
Τοπική Κοινότητα Αγίας Τριάδας

Ανάβουμε το Δέντρο στην πλατεία του χωριού. Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, δώρα για τους μικρούς μας φίλους, παραδοσιακά γλυκίσματα και άφθονο τσίπουρο και κρασί για όλους.  
Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011
Ώρα 19:00

Τοπική Κοινότητα Μεγάλου Χωριού
Ανάβουμε το Δέντρο στην πλατεία του χωριού. Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καρπενησίου, δώρα για τους μικρούς μας φίλους, παραδοσιακά γλυκίσματα και άφθονο τσίπουρο και κρασί για όλους.  
Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011
Ώρα 19:30
Δημοτική Κοινότητα Καρπενησίου
Κεντρική Πλατεία

Σας καλωσορίζουμε στο Βασίλειο των Πάγων
Η κεντρική πλατεία γεμίζει φως.
Το Βασίλειο των Πάγων ανοίγει τις πύλες του και μας υποδέχεται δημιουργώντας μια παραμυθένια ατμόσφαιρα.
Το Μεγάλο Παγοδρόμιο προσκαλεί μικρούς και μεγάλους επίδοξους πατινέρ.
Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καρπενησίου πλημμυρίζει το κέντρο της πόλης με χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
Ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι, ξωτικά και φυσικά η Βασίλισσα των Πάγων στήνουν τη δική τους γιορτή και μας παρασύρουν στη μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων.
Το Παζάρι Αγάπης μας καλεί να προμηθευτούμε χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια και ξεχωριστά δώρα φτιαγμένα με μεράκι από τα παιδιά και τα μέλη του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ ΜΕΑ) του Δήμου Καρπενησίου «Ανεμώνη».
Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Καρπενησίου (ΚΔΑΠ) μας προσφέρει χριστουγεννιάτικα εδέσματα που προετοίμασαν οι μικροί μας φίλοι.
Στο Ζαχαρένιο Πάγκο μας περιμένουν οι ζαχαροπλάστες της πόλης μας για να γευτούμε δωρεάν χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα ενώ η Ζεστή Γωνιά μας προσφέρει ζεστό κρασί και τσίπουρο.     
*Το Βασίλειο των Πάγων κατασκευάστηκε από το Σύλλογο Εικαστικών και Καλλιτεχνικής Ανάπτυξης Ευρυτανίας και εθελοντές δημότες. Την επιμέλεια είχε η κ. Ελένη Δασκαλάκη.
Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011
Ώρα 19:00 
Τοπική Κοινότητα Κρικέλλου

Ανάβουμε το Δέντρο στην πλατεία του χωριού. Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, δώρα για τους μικρούς μας φίλους, παραδοσιακά γλυκίσματα και άφθονο τσίπουρο και κρασί για όλους.
Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011
Ώρα 18:30-20.00  
Δημοτική Κοινότητα Καρπενησίου

Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Δήμου Καρπενησίου
Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι (για παιδιά 6-8 ετών)
Με τη βοήθεια του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Καρπενησίου, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τη δική τους χριστουγεννιάτικη κατασκευή.