Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Άγραφα-Μυρίκη 1-1 ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Ο «ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ»

Στον τελικό των Play Off, προκρίθηκε η ομάδα του Κατσαντώνη μετά την ισοπαλία της με την Μυρίκη με σκορ 1-1.
Τα Άγραφα του Δημήτρη Αντωνίου έκαναν μέτρια εμφάνιση και δεν ικανοποίησαν με την εμφάνιση τους. Ωστόσο όμως το 0-2 του πρώτου ημιτελικού, στάθηκε όπως αποδείχτηκε υπεραρκετό για να μπορέσει ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ, να περάσει στον τελικό, για πρώτη φορά στην ιστορία του, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αίολο.

Η Μυρίκη κατέβηκε πολύ δυνατή και αποφασιστική στο 2ο αυτό παιχνίδι, πάλεψε και κυνήγησε στα ίσια την πρόκριση, όμως έμεινε στην ισοπαλία και έτσι ολοκλήρωσε τις φετινές της αγωνιστικές υποχρεώσεις με το ματς αυτό.  Από τα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού, η σπουδαία εμφάνιση του Ηλία Λιάγκα, που ήταν και ο σκόρερ της Μυρίκης και η αποβολή του Σαϊτη και το σπρώξιμο στον διαιτητή της συνάντησης Ν. Κακουλίδη.
Α΄ μέρος  -
Οι καλύτερες φάσεις
6΄ : Ο Γεωργιάδης έκανε έξοχη επιθετική προσπάθεια από δεξιά, μπήκε στην περιοχή και από πλάγια θέση σημάδεψε χαμηλά την δεξιά γωνία του Μεριγκούνη και άνοιξε το σκορ (1-0).
8΄ : Ο Σακαμπέτης εκτέλεσε φάουλ λίγο πιο μπροστά από το κέντρο και δεξιά, ο Σαϊτης μέσα από την μικρή περιοχή προ του Καλύβα έκανε το ανάποδο ψαλίδι, ενώ η μπάλα είχε πορεία προς τα δίχτυα, ο Λιάγκας την έσπρωξε στα δίχτυα μέσα από την μικρή περιοχή και ισοφάρισε σε 1-1. Ο γκολκίπερ των Αγράφων φέρει ευθύνη για το τέρμα που δέχτηκε, ενώ υπήρχε και κακή αντίδραση από την άμυνα.
10΄ : Ο Γεωργιάδης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Μπισμπίκης πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας των «κόκκινων» από κοντά, έκανε την προβολή, που πέρασε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι.
24΄ : Ο Ζωχάκης έκανε τραγικό λάθος, ο Φούκας έκλεψε από αριστερά, μπήκε στην περιοχή, έκανε όμορφη ενέργεια, σούταρε από πλεονεκτική θέση, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούει σωτήρια στην δεξιά του γωνία.
36΄ : Μετά από λάθος του Κολόκα, επικίνδυνη σέντρα-σουτ από πλάγια αριστερά του Γεωργιάδη πέρασε από όλους και στην συνέχεια η μπάλα κατέληξε άουτ.
40΄ : Χτύπημα φάουλ του Σαϊτη από μακρινή απόσταση έφυγε πάνω από το τέρμα του Καλύβα.
45΄+1΄ : Εκτέλεση φάουλ του Κωστούλα από δεξιά απέκρουσε με τα πόδια ο γκολκίπερ των «κόκκινων».
Β΄ μέρος -
Οι καλύτερες φάσεις
48΄ : Αδύναμο σουτ του Καλύβα Τ. εκτός περιοχής πέρασε άουτ δίπλα από το δεξί δοκάρι των Αγράφων.
58΄ : Ο Γεωργιάδης εκτέλεσε φάουλ από καλή θέση λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Μεριγκούνης εκτινάχτηκε στο αριστερό του «παραθυράκι» και απέκρουσε σε κόρνερ.
72΄ : Ο Καλύβας Κ. έκανε εντυπωσιακή κούρσα από αριστερά, βρέθηκε απέναντι στον Μεριγκούνη, πλάσαρε απρόσεκτα και ο Παχής ανέκοψε την μπάλα, που είχε πορεία προς τα δίχτυα.
74΄ : Ο Καλύβας Κ. σέντραρε από αριστερά, ο Γεωργιάδης από δεξιά στα όρια της περιοχής, γύρισε στον Κατή, που από το ύψος της περιοχής έπιασε το δυνατό μονοκόμματο σουτ, το οποίο πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι.
91΄ : Ο Σαϊτης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Ράπτης πήρε την πρώτη κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Λιάγκας πήρε νέα κεφαλιά και ο Ζαλοκώστας εξ  επαφής έπιασε το γυριστό σουτ χωρίς πίεση, που έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια των Αγράφων.
93΄ : Ο Μπισμπίκης σέντραρε από δεξιά, ο Γαλανός πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι από κοντά, η οποία κατέληξε στην ρίζα της δεξιάς κάθετης δοκού.
93΄ : Ο Σαϊτης αντικρίζει την 2η κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία από τον ρέφερι Κακουλίδη. Στην συνέχεια επιτίθεται και απωθεί τον διαιτητή και με την παρέμβαση των ψυχραιμότατων ο παίκτης της Μυρίκης φεύγει μακριά από τον διαιτητή και βγαίνει εκτός αγωνιστικού χώρου.
Συνθέσεις ομάδων
Άγραφα (Δημήτρης Αντωνίου) :  Καλύβας Γ., Ζωχάκης(67΄ Γαλανός), Σβερώνης(83΄ λ.τρ. Ράπτης Μ.), Μπισμπίκης, Κατής, Καλύβας Τ., Ντότσικας(58΄ Κατσίκας), Κόγιας, Κωστούλας, Γεωργιάδης, Καλύβας Κ.
Μυρίκη (Βασίλης Φούκας) : Μεριγκούνης, Τσιλιμέκης, Παχής, Κολόκας, Ζαλοκώστας, Γκορόγιας(62΄ Φλωράκης), Φούκας(78΄ Ράπτης Π.), Μπουμπουρής, Λιάγκας Η., Σαϊτης, Σακαμπέτης
Διαιτητής :  Νίκος Κακουλίδης (ΣΔΠ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός : Βασίλης Λάμπρου (ΣΔΠ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός : Γιώργος Δροσίνης (ΣΔΠ Ευρυτανίας)
4ος Διαιτητής : Χρήστος Σταμάτης (ΣΔΠ Φθιώτιδας)