Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Σε νέο λιμάνι το “ΑΡΑΞΟΒΟΛΙ”


Ποιος Ευρυτάνας δεν έχει πάει στη γειτονική Φθιώτιδα και δεν επισκέφτηκε το «Λιμεναρχείο» Ευρυτανίας στη Λαμία. Όσοι λοιπόν έχουν διαβεί το κατώφλι του, γνωρίζουν πολύ καλά σε τι ακριβώς αναφερόμαστε.
Πρόκειται για το γνωστό σε όλους «Αραξοβόλι», ένα υπέροχο και από κάθε πλευρά ζεστό μεζεδοπωλείο, το γενικό κομάντο του οποίου το έχει ο άξιος “Καπετάνιος” του Κώστας Τασιός, ένας σπουδαίος άνθρωπος με πολύ θετική ενέργεια και απέραντη ευρυτανική λεβεντιά. Το «αραξοβόλι» άλλαξε διεύθυνση και όσοι πλέον θέλουν να γευτούν τις νοστιμιές του «Λιμενάρχη» θα πρέπει να πάνε στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου 21 & Αγράφων, σ’ ένα καινούργιο χώρο, με θαυμαστό ντερκόρ,  όπου θα μπορέσουν να απολαύσουν εκλεκτούς μεζέδες με άψογη εξυπηρέτηση.
Σ’ ένα καθόλα φιλικό περιβάλλον, ο «Μάγος» των γεύσεων και οι συνεργάτες του, περιμένουν τους πελάτες τους για να τους γνωρίσουν τη λαχταριστή κουζίνα, αλλά και τη ζεστή, γνωστή σε όλους, ευρυτανική φιλοξενία. Στην ωραία αυτή ταβέρνα – μεζεδοπωλείο, μπορεί όποιος επιθυμεί να γευτεί και να απολαύσει ζωντανούς αστακούς, μεγάλη ποικιλία ορεκτικών και μεζέδων, μαγειρευτά φαγητά, ψητά της ώρας, φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, μα πάνω από όλα πολύ καλές τιμές. Για να διαπιστώσετε αν έχουν έτσι τα πράγματα, αλλά και για να ευχηθείτε καλοτάξιδο το νέο κατάστημα, «πιάστε λιμάνι» στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου 21 & Αγράφων και αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του καπετάνιου για ένα ονειρεμένο ταξίδι στους ωκεανούς της γεύσης και της απόλαυσης.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΑΡΑΞΟΒΟΛΙ
ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΕΣ
ΚΑΙ ΦΘΙΩΤΟΥΣ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ