Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Ο Ηλίας Καρανίκας το δυνατό χαρτί του ΠΑΣΟΚ στην Ευρυτανία Ποια τα δυο άλλα ονόματα


Μέχρι σήμερα Μεγάλη Παρασκευή θα πρέπει να είχαν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων και την έγκαιρη προετοιμασία του κόμματος, ενόψει των εκλογών.
Ωστόσο όμως σε τοπικό επίπεδο τίποτε ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει για τα δυο άλλα πρόσωπα πέραν του Ηλία Καρανίκα που θα συγκροτήσουν το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Ευρυτανία.

Με βάση την λειτουργία του κόμματος, από τα αρμόδια όργανα, έχουν ήδη επιλεγεί τα δυο αυτά πρόσωπα, όμως ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί τίποτε επίσημο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ, ένας εκ των σίγουρων συνυποψήφιων του Γιατρού, είναι ο πρώην Δήμαρχος Δομνίστας Γιάννης Σταμάτης ενώ το άλλο πρόσωπο, θα επιλεγεί από τα 4 άτομα που πρότεινε η ΝΕ και από αυτούς που κατέθεσαν υποψηφιότητα (Σωτ, Ντόκας). Όπως ξαναγράψαμε δεν θα θέσουν υποψηφιότητα οι Βασίλης Καραμπάς, Λάμπρος Τσιτσάνης και Ταξιάρχης Σκλαπάνης, ενώ δυνατά παίζει τις τελευταίες ώρες και το όνομα του γνωστού Καρδιολόγου και πρώην Νομαρχιακού Σύμβουλου Λευτέρη Τσιάμη.
Μέχρι αυτή την ώρα που γράφετε το ρεπορτάζ δεν υπήρξε καμία επίσημη ανακοίνωση για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Ευρυτανία. Ότι ανακοινωθεί στις επόμενες ώρες ή μέρες θα σας το κάνουμε αμέσως γνωστό μέσα από την ηλεκτρονική μας σελίδα www.evrytanikospalmos.blogspot.com
Τέλος, σύμφωνα με τον οργανωτικό σχεδιασμό, που παρέδωσε στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ο κ. Αργύρης, προβλέπεται για κάθε περιφέρεια οι τοπικές οργανώσεις να εκπονήσουν πρόγραμμα εξορμήσεων των στελεχών και των υποψηφίων του κόμματος και να λειτουργήσουν τα εκλογικά κέντρα χωρίς, όπως εξήγησε ο οργανωτικός γραμματέας του Κινήματος, να νοικιαστούν νέοι χώροι, αλλά, για λόγους οικονομίας, να λειτουργήσουν στα γραφεία των νομαρχιακών και τοπικών οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ σ΄ όλη την Ελλάδα.
Ταυτόχρονα υπογραμμίστηκε ότι άμεσα θα πρέπει να συγκροτηθούν Νομαρχιακές Επιτροπές Εκλογικού Αγώνα για τον πιο συστηματικό συντονισμό της προεκλογικής εκστρατείας. Στη συζήτηση με τα στελέχη του κόμματος διευκρινίστηκε, εξάλλου, ότι δεν θα εφαρμοστεί το ασυμβίβαστο της υποψηφιότητας του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής, καθώς έχει λήξει η θητεία τους, αλλά επισημάνθηκε ότι όποιος θελήσει να είναι υποψήφιος, θα πρέπει να υποβάλλει την παραίτησή του από το κομματικό αυτό αξίωμα.