Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Βρέθηκε νεκρός σε χαράδρα ο 87χρονος που αναζητούνταν στην Παλαιοκατούνα. Αύριο ή την Τετάρτη το πρωί η κηδεία του στο χωριό.


Νεκρός βρέθηκε το περασμένο Σάββατο 16 Μαρτίου, το μεσημέρι, κοντά στο σπίτι του, o άτυχος 87χρονος που αναζητούνταν από το προηγούμενο Σάββατο. Οι δικοί του που ανησύχησαν άρχισαν να τον ψάχνουν αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν.
Για την αναζήτηση του είχαν ενεργοποιηθεί όλες οι υπηρεσίες σε συνεργασία με την  Πυροσβεστική, Αστυνομία, μέλη του Διασωστικού σώματος Ευρυτανίας αλλά και κλιμάκιο της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία με εκπαιδευμένο σκύλο.

Να τονίσουμε ότι με απαίτηση της οικογένειας του εξαφανισμένου είχε ενεργοποιηθεί και το Εθνικό Συντονιστικό Πρόγραμμα έγκαιρης και έγκυρης ειδοποίησης των πολιτών σε περιστατικά εξαφάνισης ηλικιωμένων «Silver Alert Hellas». Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τις συνθήκες του ατυχήματος.
Η σορός του 87χρονου μεταφέρθηκε για νεκροτομή – νεκροψία και λόγω του τριημέρου η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Τρίτη ή την Τετάρτη το πρωί στην Παλαιοκατούνα.