Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Με επιτυχία το επιμορφωτικό σεμινάριο εκπαιδευτικών στο Καρπενήσι

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το  Σάββατο 9 Μαρτίου το εκπαιδευτικό σεμινάριο που συνδιοργάνωσε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ευρυτανίας με το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, την περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας κ΄ Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ευρυτανίας, τους Σχολικούς Συμβούλους Δημοτικής Εκπαίδευσης Ευρυτανίας και το Δήμο Καρπενησίου.

Παραβρέθηκαν ο Περιφερειακός Διευθυντής Π.Ε. & Δ.Ε. ΣΤ. Ελλάδας κ. Παλιαλέξης Ηλίας και ο Προϊστάμενος Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Στερεάς Ελλάδας κ. Αναγνώστου Ηλίας.
Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών Π.Ε. & Δ.Ε. - από την Ευρυτανία αλλά και άλλους νομούς - ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Ο Σύλλογος Εκπ/κων Π.Ε. Ευρυτανίας ευχαριστεί θερμά:
Τους εισηγητές κ. Γεώργιο Δράκο, Καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Ζωή Κρόκου, Σχολική Σύμβουλο Δημοτικής Εκπαίδευσης, Αδριανό Γ. Μουταβελή, Σχολικό Σύμβουλο Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης, Ηλία Ανδρόγιαννη, Εκπαιδευτικό Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης, Πέτρο Ορφανό, Σχολικό Σύμβουλο Δημοτικής Εκπαίδευσης για τις πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις που παρουσίασαν.
Θερμές ευχαριστίες στους εκπαιδευτικούς που με την παρουσία τους έδειξαν το έμπρακτο ενδιαφέρον και τον προβληματισμό τους για να γίνει η εκπαίδευση όχι απλά καλή αλλά καλύτερη.
Θερμές ευχαριστίες επίσης στο Δήμο Καρπενησίου, τον Περιφερειακό Διευθυντή. τον Προϊστάμενο Επιστημονικής Καθοδήγησης για την αμέριστη συμπαράσταση και το ειλικρινές τους ενδιαφέρον για τη διεξαγωγή του σεμιναρίου.
Ελπίδα όλων μας είναι ότι ο πλούσιος προβληματισμός που αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα αξιοποιηθεί γόνιμα και δημιουργικά στην προσπάθειά μας να αναβαθμίσουμε τη δημόσια εκπαίδευση και τη θέση μας ως εκπαιδευτικών, για ένα δημόσιο σχολείο που θα χωράει όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, όλους τους εκπαιδευτικούς και ολόκληρη τη γνώση.