Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ


Κυριακή 5 & Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010
Ώρα: 19:30
«The Karate Kid»
Δράση
Παίζουν: Jackie Chan, Jaden Smith, Taraji P. Henson, Wenwen Han
Σκηνοθεσία: Harald Zwart
Υπόθεση: Ο δωδεκάχρονος Ντρε Πάρκερ θα μπορούσε να είναι το πιο δημοφιλές παιδί στο Ντιτρόιτ, όμως η καριέρα της μητέρας του τους οδηγεί αναγκαστικά στην Κίνα. Στο νέο του σχολείο, ο Ντρε δυσκολεύεται να κάνει φίλους και όταν δημιουργείται μία αμοιβαία συμπάθεια με τη συμμαθήτριά του, Μέι Γινγκ, οι πολιτισμικές διαφορές μοιάζουν να αποκλείουν τη φιλία τους. Τα πράγματα χειροτερεύουν όταν ο νταής του σχολείου, Τσενγκ, βάζει τον Ντρε στο μάτι: στη χώρα του κουνγκ φου, πώς μπορεί να προστατευτεί ένα αγόρι που ξέρει μόνο λίγο καράτε;


Κυριακή 12 & Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010
Ώρα: 19:30
«Το Χρήμα Ποτέ Δεν Πεθαίνει»

Κοινωνική
Παίζουν: Michael Douglas, Shia LaBeoufJosh Brolin, Susan Sarandon, Carey Mulligan.
Σκηνοθεσία: Oliver Stone
Υπόθεση: Ο Γκόρντον Γκέκο αποφυλακίζεται μετά από 20 χρόνια και προσπαθεί να προειδοποιήσει για επερχόμενο κραχ. Αφού αποτυγχάνει, στρέφεται προς την κόρη του, Γουίνι, με την οποία έχει αποξενωθεί. Ο αρραβωνιαστικός της, Τζέικομπ, είναι κι αυτός χρηματιστής και θα ζητήσει τη βοήθεια του Γκρέκο για να εκδικηθεί τον θάνατο του μέντορα του.


Κυριακή 19 & Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010
Ώρα: 19:30
«Το Μυστικό του Χαμένου Βασιλείου»
Παιδικό Μεταγλωττισμένο

Παίζουν: Letizia Ciampa, Perla Liberatori, Ilaria Latini, Gemma Donati
Σκηνοθεσία: Iginio Straffi
Υπόθεση: Πριν από δεκαέξι χρόνια, οι πιο ισχυροί μάγοι της Μαγικής Διάστασης πολέμησαν με αυτοθυσία ενάντια στο απόλυτο κακό. Πλέον, η μοίρα του βασιλείου βρίσκεται στα χέρια ενός νεαρού κοριτσιού: της Μπλουμ, της νεράιδας της φλόγας του Δράκου. Συνοδεία, όπως πάντα, των φίλων της από το Winx Club, η Μπλουμ πρέπει να αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη πρόκληση: να διεισδύσει στα άδυτα της σκοτεινής διάστασης και να αντιμετωπίσει το απόλυτο κακό προκειμένου να επαναφέρει τους γονείς της στη ζωή και να αποκαλύψει το μυστήριο που καλύπτει την καταγωγή της.
Θα καταφέρουν η Μπλουμ, η Φλόρα, η Στέλλα, η Αϊσα, η Μούσα και η Τέκνα να νικήσουν τα πιο τρομακτικά πλάσματα των εφιαλτών τους και να ξαναβρούν τον τελευταίο βασιλιά του Ντόμινο; Θα καταφέρει άραγε η Μπλουμ να σώσει το χαμένο βασίλειο και να γίνει επιτέλους η Πριγκίπισσα του Ντόμινο; Η μοίρα της Μαγικής Διάστασης θα εξαρτηθεί από την έκβαση αυτής της αναμέτρησης.