Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

ΠΟΤΑΜΙΑ – ΚΡΕΝΤΗ 4-1 Την πήρε το ποτάμι…


Με το επιβλητικό 4-1, επικράτησε της Κρέντης η Ποταμιά, βάζοντας τρεις ακόμη σημαντικούς βαθμούς στο σακούλι της. Το ματς, μέχρι το 73΄ ήταν ένα πραγματικό ντέρμπυ, μεταξύ δυο ισοδύναμων ομάδων, που μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο πάσχιζαν επί ίσοις όροις για την νίκη. Ωστόσο όμως σε ένα πεντάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι κατέρρευσαν, δεχόμενοι 3 γκολ με δημιουργό και εκτελεστή τον Φλωράκη, που αναδείχθηκε ο μεγάλος πρωταγωνιστής αυτής της αναμέτρησης.
Η Ποταμιά, που κατέβηκε να αγωνιστεί με 10 παίχτες, καθότι δεν είχε μικρό για την ενδεκάδα, όπως προβλέπει ο κανονισμός, στο τέλος πήρε μια σπουδαία νίκη, από μια ομάδα που το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει πολλά προβλήματα, που δεν φαίνονται να είναι μόνο αγωνιστικά. Δυστυχώς σε ένα ακόμη ματς, το συγκρότημα του Χρήστου Καλαμπάκα, δεν έδειξε το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο, με αποτέλεσμα να έχει κωλύσει στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα χωρίς να φαίνονται μάλιστα σημεία ανάκαμψης. Αν σε όλα αυτά συμπληρώσουμε και το γεγονός ότι «κάτι» συμβαίνει μεταξύ των παιχτών και ότι η ψυχολογία τους δεν είναι καλή – αυτό φάνηκε και στην απώλεια του πέναλτι – τότε όλα οδηγούν στο αποτέλεσμα ότι η ομάδα χρειάζεται γρήγορα ένα ηλεκτροσόκ που θα την συνεφέρει. Από την άλλη μεριά οι γηπεδούχοι, δείχνοντας το γνωστό του πάθος όταν παίζουν στην έδρα τους αλλά και την γενικότερη φιλοσοφία τους να αγωνίζονται χωρίς άγχος, πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν παίζοντας και ωραία μπάλα προς το τέλος του αγώνα.
Την ερχόμενη αγωνιστική η Κρέντη υποδέχεται τον Αίολο ενώ η Ποταμιά έχει ρεπό.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

4’ Ο Βούρτσας Γ εκτέλεσε φάουλ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
9’ Το σουτ του Μαντζιούτα μπλόκαρε ο τερματοφύλακας
17’ ΓΚΟΛ!!! Ο Φλωράκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους 1-0.
20’ Πάσα του Φλωράκη στο Μαντζιούτα, ο οποίος σούταρε κι η μπάλα πέρασε μόλις άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
44’ Δυνατό πλάγιο σουτ του Βούρτσα Ν μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.
Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
47’ Εκτέλεση φάουλ ο Γούλας Γ. έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας. Ο Βούρτσας Ν εκτέλεσε το κόρνερ και ο Περούλας από κοντά με γυριστό σουτ έκανε το 1-1.
52’ Εκτέλεση κόρνερ του Φλωράκη από αριστερά, ο Ζαγκότσης Γ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα μόλις αόυτ.
73’ ΓΚΟΛ!!! Φλωράκης μπήκε στην περιοχή και από αριστερά με ωραίο διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα 2-1.
76’ ΓΚΟΛ!!! Ο Φλωράκης με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής κάρφωσε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-1
77’ ΓΚΟΛ!!! Με δυνατό σουτ εκτός περιοχής ο Φλωράκης διαμόρφωσε το τελικό 4-1
88’ Το διαγώνιο σουτ του Βούρτσα Γ πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.
89’ Ο Βούρτσας εκτέλεσε πέναλτι, εντυπωσιακά απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.

ΝΘΕΣΕΙΣ
ΠΟΤΑΜΙΑ: Χαντζόπουλος, Γιαννακόπουλος, Μπούρας Α., Γκορόγιας, Τσουκαλάς, Ζαγκότσης Γ. (55’ Μπούρας Σ), Μπούρας Μ., Μαντζιούτας (81’ Μαλάτος), Φλωράκης, Αναγνωστόπουλος (55’ Ζαγκότσης Χρ.)
ΚΡΕΝΤΗ: Ντάλλας Α., Ντάλλας Σ., Μπύρος Σ., Μάκκας Ε., Περούλας Γ., Καστάνης, Καζάκος Π (75’ Καλαμπάκας), Μπύρος Ε. (81’ Τσέτσος), Βούρτσας Ν., Βούρτσας Γ., Περούλας Σ.