Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

ΚΡΕΝΤΗ – ΑΙΟΛΟΣ 1-2 Σπουδαίο τρίποντο στο ντέρμπυ της παρηγοριάς.


Σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Κρέντης με σκορ 2-1, σημείωσε ο Αίολος στο μεγάλο ντέρμπυ που διεξήχθη σήμερα τον απόγευμα στο Κερασοχώρι. Το συγκρότημα του Κώστα Πασσά, χωρίς να είναι καλύτερο των γηπεδούχων, εκμεταλλεύτηκε στο ακέραιο τις ευκαιρίες που του δόθηκαν πετυχαίνοντας 2 γκολ, στο πρώτο ημίχρονο, όταν στο ίδιο διάστημα, η Κρέντη έχασε πέναλτι αλλά και ευκαιρίες να παραμείνει μέσα στο ματς και να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από αυτή την αναμέτρηση που το δικαιούνταν.
Στο Β΄ ημίχρονο οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, μείωσαν σε 2-1 με τον πολλά υποσχόμενο νεαρό Μπισμπίκη αλλά στο τέλος δεν κατάφεραν να πάρουν έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας, παραμένοντας έτσι για πρώτη φορά στην ιστορία τους, στους 4 μόνο βαθμούς, σε ένα ολόκληρο γύρο, καθότι την επόμενη αγωνιστική, την τελευταία του πρώτου γύρου η Κρέντη έχει ρεπό.
Είναι γεγονός ότι φέτος, της Κρέντης δεν της πάει τίποτε και κυρίως η τύχη. Χαμένα πέναλτι, παράπονα από την διαιτησία, ψιλογκρίνιες και κακή ψυχολογία κατά διαστήματα συνθέτουν ένα σκηνικό, ιδιαίτερα αρνητικό για την ομάδα, που έχει όμως μπροστά της ένα ολόκληρο γύρο για να αλλάξει πολλά. Βέβαια με λόγια δεν γίνεται τίποτε και επ΄ αυτού θα χρειαστούν γίνουν συγκεκριμένες κινήσεις που θα ωφελήσουν ποικιλοτρόπως.
Ο Αίολος πήρε νίκη χρυσάφι για την συνέχεια, χάρη στους έμπειρους Χρυσαφόπουλο και Μπούκα που ήταν και οι σκόρερ της αναμέτρησης., χωρίς βέβαια όπως προαναφέραμε να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
7’ ΓΚΟΛ!!! Απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Χρυσαφόπουλος άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.
10’ Ο Κόκκοτος Π έχασε πέναλτι, το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας
34’ διαγώνιο σουτ του Κατσάρη, μόλις άουτ.
37’ ΓΚΟΛ!!! Εκτέλεση κόρνερ ο Μπούκας Κ., απευθείας στα δίχτυα 0-2.
Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ46’ Κεφαλιά Κωστόπουλου μόλις άουτ.
55’ ΓΚΟΛ!!! Με κεφαλιά ο Μπισμπίκης μείωσε σε 1-2.
89’ Εκτέλεση φάουλ ο Κωστόπουλος άουτ.
90+ Δυνατή εκτέλεση φάουλ ο Βούρτσας Γ, έδιωξε με γροθιές ο τερματοφύλακας.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΚΡΕΝΤΗ:
Ντάλλας Α., Ντάλλας Σ. (45’ Μπισμπίκης) , Μπύρος Σ., Μάκκας Ε., Περούλας Γ., Καστάνης, Βούρτσας Ν. (67’ Μάκκας Κ.) , Μπύρος Ε., Κόκκοτος Π. (81’ Καζάκος) , Βούρτσας Γ., Κωστόπουλος.
ΑΙΟΛΟΣ: Λάππας Κ., Ξαγάρας, Χαλκιάς, Χρυσαφόπουλος, σιταράς Κ., Μπούκας Κ., Ζαλοκώστας (87’ Οικονόμου), Κατσάρης, Καμαρέτσος, Τριανταφυλλόπουλος Χ., Αζακάς.