Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

ΑΓΡΑΦΑ – ΜΥΡΙΚΗ 3-0 Τριάρα με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Γουλέτα


Με πρωταγωνιστή τον Γουλέτα, που έκανε ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια στο τοπικό μας πρωτάθλημα, τα Άγραφα, επικράτησαν σχετικά εύκολα της Μυρίκης με το ευρύ 3-0.
Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, πέτυχε το 1-0 για την ομάδα του στο 19΄ και ο ίδιος διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 62΄, βάζοντας την δική του σφραγίδα στην πολύ σημαντική από κάθε πλευρά αυτή νίκη του συγκροτήματος του Δημήτρη Αντωνίου.
Η Μυρίκη, με νέους παίχτες στην σύνθεσή της, σε ένα ακόμη παιχνίδι προσπάθησε για το καλύτερο χωρίς όμως να μπορέσει να πάρει από την αναμέτρηση αυτή κάποιο θετικό αποτέλεσμα, γεγονός που δημιουργεί κάποιο προβληματισμό στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Τα Άγραφα ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα και με την συμπλήρωση του 20λεπτου πήραν κεφάλι στο σκορ με το ωραίο γκολ του Γουλέτα. Με την λήξη του ημιχρόνου, διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Θεοχάρη και κάπου εκεί η υπόθεση νίκη έγειρε για τα καλά υπέρ των γηπεδούχων.
Στην επανάληψη τα Άγραφα, κατέβασαν στροφές, ωστόσο όμως σημείωσαν ένα ακόμη γκολ με το Γουλέτα στο 62΄ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη τους επί της πάλαι ποτέ πρωταθλήτριας Μυρίκης.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

19’ ΓΚΟΛ!!! O Γουλέτας με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Λυρουδιά ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους 1-0.
25’ Σουτ Σερπάνου μόλις άουτ
30’ Γκολ του Γουλέτα ακυρώθηκε γιατί βρέθηκε σε θέση οφσάιντ.
42’ ΓΚΟΛ!!! Ο Θεοχάρης με ωραία προσπάθεια έκανε το 2-0.
45’+ Το σουτ του Σερπάνου σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας της Μυρίκης.
Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
51΄ Διαγώνιο σουτ του Λιάγκα, άουτ.
62’ ΓΚΟΛ!!! Ο Γουλέτας με διαγώνιο σουτ έκανε το 3-0
86’ Το σουτ του Μαυρογόνατου στην αγκαλιά του τερματοφύλακα
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΓΡΑΦΑ: Καλ΄θβας Γ., Μάκκας Β., Γαζέτας Α. (70’ Πατρώνης), Ζωχάκης, Κατής Α., Ηλιάδης, Μάρκης, Θεοχάρης, Σερπάνος, (74’ Γατής), Καλύβας Κ., Γουλέτας (79’ Σβερώνης).
ΜΥΡΙΚΗ: Λυρουδιάς, Φραγκαλιός, Παχής, Λέντζος, Ζαραβέλης, Τσιλιμέκης, Λιάγκας Η., Γκορόγιας (75’ Σιταράς), Κολόκας (63’ Φούκας) , Καρβέλης Χ., Σταμούλης (70’ Μαυρογόνατος) .