Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Στις 21 Ιουλίου ξεκινούν οι Γιορτές Δάσους 2011 με την Συναυλία της Ελεονώρας Ζουγανέλη


Την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011 ξεκινούν οι Γιορτές Δάσους, ο σημαντικότερος πολιτιστικός θεσμός του καλοκαιριού για το Δήμο Καρπενησίου. Φέτος, οι Γιορτές αποκεντρώνονται και οι εκδηλώσεις φτάνουν σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες.
Με τη συμβολή των τοπικών συμβουλίων αλλά και των συλλόγων, ο Δήμος Καρπενησίου δημιούργησε ένα πολύπλευρο πρόγραμμα εκδηλώσεων, με ξεχωριστές συναυλίες, μουσικές βραδιές και παραδοσιακά γλέντια, γιορτές γαστρονομίας που αναδεικνύουν τα παραδοσιακά μας προϊόντα και αθλητικά γεγονότα, θέατρο, εικαστικές εκθέσεις και εναλλακτικές υπαίθριες δράσεις. Ένας μήνας πολιτισμού ξεκινά σε λίγες μέρες στο Δήμο μας, που θα δώσει την ευκαιρία σε κάθε δημότη και επισκέπτη να συμμετέχει, να παρακολουθήσει, να γευτεί,  να ακούσει, να δει…..

Η Έναρξη των Γιορτών Δάσους θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου, την Πέμπτη 21 Ιουλίου, όπου με τη βοήθεια της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, θα στήσουμε ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι για όλους.
Ο πρόεδρος του Οργανισμού Περιβάλλοντος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Καρπενησίου, Παναγιώτης Γιαννιώτης δήλωσε:
«Φέτος, στόχος μας ήταν να παρουσιάσουμε στους επισκέπτες και τους δημότες μας έναν ξεχωριστό και ιδιαίτερο πολιτιστικό μήνα, γεμάτο εκδηλώσεις σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες. Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους τους συλλόγους και τους τοπικούς φορείς με τους οποίους συνδιοργανώνουμε αρκετές από τις εκδηλώσεις και προσκαλούμε όλους όσους θα βρίσκονται στο Δήμο μας αυτό το χρονικό διάστημα να συμμετέχουν σε αυτές».