Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Φραγκίστα-Κεράσοβο 1-0 Η «έδρα» πήγε στη Φραγκίστα

Νίκη που ισοδυναμεί με την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία, σημείωσε η Φραγκίστα επικρατώντας του Κερασόβου με 1-0, στο μεγάλο ντέρμπι των «ουραγών», που έγινε την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο Φραγκίστας, κάτω από πολικό ψύχος.
Οι γηπεδούχοι, καλύτεροι στις λεπτομέρειες και πιο τυχεροί, έφτασαν στην σπουδαία αυτή νίκη, χάρη σε ένα αυτογκόλ του Ρίζου, πριν ακόμη συμπληρωθεί το πρώτο 15λεπτο της αναμέτρησης, ένα γκολ, που όπως αποδείχτηκε στάθηκε αρκετό στους γηπεδούχους να πάρουν το πολύ σημαντικό αυτό τρίποντο.

Η Φραγκίστα με την νίκη της αυτή, ξέφυγε 5 βαθμούς από το τελευταίο Κεράσοβο, που θα πρέπει να κάνει μεγάλη υπέρβαση στην συνέχεια για να αποφύγει τον υποβιβασμό.
Το συγκρότημα του Βασίλη Παπαδήμου, ήταν καλύτερο στο πρώτο ημιχρόνιο, όμως στην επανάληψη «έκατσε» . Το γεγονός αυτό το εκμεταλλεύτηκαν εν μέρει οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι προσπάθησαν για την ισοφάριση, δημιούργησαν ευκαιρίες όμως στο τέλος έμειναν στο μηδέν γνωρίζοντας για 7ο αγώνα την ήττα.
Πολύ καλή απόδοση από τους γηπεδούχους είχαν οι Ζήκας, Περούλας και Μπισμπίκης και από τους φιλοξενούμενους οι Γ. Λάππας, Π. Βλάχος και Ν. Τρίκκας.
Την επόμενη αγωνιστική  η Φραγκίστα αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Άγιο Προκόπιο και το Κεράσοβο ταξιδεύει στο Ραπτόπουλο. 
Α΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
12΄: Ο Ρίζος στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα μέσα από την περιοχή, την έστειλε με κεφαλιά στα δίχτυα του Τρίκα (1-0).
21΄: Σουτ του Μπισμπίκη μέσα από την περιοχή και πλάγια αριστερά κατέληξε άουτ.
34΄: Ο Μπισμπίκης πλάσαρε μέσα από την περιοχή, με τον γκολκίπερ του Κερασόβου να αποκρούει.
38΄: Μακρινό σουτ του Κοσμά κατέληξε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κατσαδούρου.
45΄+2΄: Ο Κακαβίτσας Β. σούταρε από μακριά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ από το δεξί δοκάρι των φιλοξενούμενων.
Β΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
48΄: Χτύπημα φάουλ του Ρίζου, κεφαλιά του Βλάχου Π. έδιωξε στην δεξιά του γωνία σε κόρνερ ο γκολκίπερ της Φραγκίστας.
63΄: Ο Γούλας σούταρε από την γραμμή της περιοχής του Κερασόβου, με τον Τρίκα να μαζεύει με δεύτερη προσπάθεια.
75΄: Ο Βλάχος Π. επιχείρησε σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής, με τον Κατσαδούρο να αποκρούει.
88΄: Σουτ του Βλάχου Π. από μακριά μπλόκαρε ο Κατσαδούρος
93΄: Ο Κοσμάς Χ. δοκίμασε σουτ από πλάγια αριστερά, με τον πορτιέρο των γηπεδούχων να μπλοκάρει ξανά σταθερά.
Συνθέσεις Ομάδων
Φραγκίστα (Βασίλης Παπαδήμος): Κατσαδούρος Α., Μακρής, Γερονίκος Π., Περούλας Γ., Καζάκος Γ., Κακαβίτσας Β., Μπισμπίκης Ι., Κατααδούρος Κ., Γούλας(92΄ Σάλτης Α.), Ζήκας, Καζάκος Π.(70΄ Κακαβίτσας Γ.)
Κεράσοβο (Πάνος Βλάχος): Τρίκας Ν., Φούκας Σ.(30΄ λ.τρ Ράπτης), Λάππας Γ., Ρίζος, Ζιάκας, Ιωάννου, Βλάχος Γ., Κοσμάς, Σεντής(88΄ Λάππας Ι.(Κ-Ε)), Βλάχος Π., Αρκουμάνης
Διαιτητής: Γιώργος Δροσίνης (ΣΔΠ Ευρυτανίας)1ος Βοηθός: Βάϊος Τσαλίκης 2ος Γρηγόρης Πολυχρόνης (ΣΔΠ Ευρυτανίας)