Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΙΛΑ ΧΑΣΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ Διακίνηση χασίς μέσω... Ευρυτανίας Ένας 38χρονος συλληφθείς και ένα αυτοκίνητο κατασχεμένο είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός της επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης ναρκωτικών Αγρίνιου στην Ευρυτανία - Σε λίγο νεότερα για το συμβάν

Τεράστια ποσότητα χασίς. Ένας 38χρονος συλληφθείς και ένα αυτοκίνητο κατασχεμένο είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός της μεγάλης επιχείρησης που έκανε το Τμήμα Δίωξης ναρκωτικών Αγρίνιου στην Ευρυτανία και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Λογγίτσι του Δήμου Αγράφων.

 Άνδρες του Τμήματος έχοντας πληροφορίες για διακίνηση μεγάλη ποσότητας χασίς μέσω της Ευρυτανίας,  προχώρησαν σε καταδίωξη δυο υπόπτων οχημάτων. Στο πρώτο που ήταν προπομπός,  επέβαιναν δυο Έλληνες και στο δεύτερο που βρίσκονταν το χασίς , οδηγός ήταν ένας 38χρονος.
Σύμφωνα με πληροφορίες  η ποσότητα του χασίς που αναβρέθηκε ίσως φτάνει τα 100 κιλά.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το δεύτερο όχημα και να συλλάβουν τον Έλληνα οδηγό, ο οποίος οδηγείται αυτή την ώρα στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας. Εκεί θα γίνει η ακριβής καταμέτρηση της ποσότητα του χασίς που μετέφερε ο 38χρονος με το αυτοκίνητο.
Στο μεταξύ συνεχίζονται στην Ευρυτανία οι έρευνες για την ανεύρεση των υπολοίπων δυο που επέβαιναν στο πρώτο όχημα, οι οποίοι όμως έχουν ταυτοποιηθεί, οπότε και αναμένεται να εκδοθεί σε βάρος τους ένταλμα σύλληψης.