Σάββατο 21 Απριλίου 2012

500 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ 10 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

Φίλες και φίλοι αναγνώστες ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ. Αισίως στο περασμένο φύλλο μας συμπληρώσαμε 500 εκδόσεις, κλείνοντας έτσι έναν 10ετη κύκλο δημιουργικής παρέμβασης στην έγκυρη ενημέρωση του τόπου μας.
Χωρίς την «πλάτη» κανενός και έχοντας ως τεράστιο στήριγμα όλους τους όπου γης Ευρυτάνες, όλο αυτό το διάστημα πραγματοποιήσαμε μια ασυμβίβαστη πορεία, που στα πρώτα δειλά της βήματα πέρασε από την αρχική αμφισβήτηση και το δισταγμό, στο χρονικό σημείο να αποτελεί σήμερα μια ολοκληρωμένη και καταξιωμένη στη συνείδηση των αναγνωστών μας εφημερίδα.
Με την παρουσία μας, καλύψαμε ένα τεράστιο κενό που υπήρχε στο χώρο των ενημερωτικώνεφημερίδων της Ευρυτανίας.
Παρά τις όποιες δυσκολίες, καθώς και τις αντιξοότητες που το δυσπρόσιτο του νομού μας ακόμη και στην ενημέρωση εμφανίζει, Ο ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ, η εφημερίδα όλων των Ευρυτάνων όπως αποδείχτηκε, κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα της αντικειμενικής πληροφόρησης.
Με επίπονες και επίμονες προσπάθειες, «κόντρα στα σημεία των καιρών» καταφέραμε μέρα με τη μέρα να διευρύνουμε την αξιοπιστία μας και να εδραιωθούμε όλο και περισσότερο στη συνείδηση όλων των αναγνωστών μας.
Ο ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ, με την δική σας στήριξη, φίλες και φίλοι κατακτά άλλο ένα ορόσημο.
Συνεχίζουμε ενισχυμένοι και πιο δυνατοί, αυτό το ωραίο ταξίδι, κρατώντας γερά το τιμόνι μέσα σε φουρτουνιασμένες θάλασσες και μέσα σε δύσκολους καιρούς...
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ