Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΜΕ Κ. ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟ- ΧΡ. ΑΡΜΑΓΟ ΚΑΙ Φ. ΚΟΥΛΑΡΜΑΝΗ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ


Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΜΑΓΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΑΛΑΝΟΥ

Η Νέα  Δημοκρατία ανακοίνωσε χθες 412 υποψήφιους βουλευτές  για 56 εκλογικές περιφέρειες. Όπως τόνισε  ο κ. Σαμαράς,  οι μισοί υποψήφιοι  είναι νέα πρόσωπα, ενώ δίνεται έμφαση στη νεολαία, σε ανθρώπους προερχόμενους από την ΟΝΝΕΔ, σε νέους επιστήμονες. «Δίνουμε μεγάλη επιλογή στους ψηφοφόρους, που θα έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν, γιατί τελικά αυτοί θα κάνουν την ανανέωση» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Σαμαράς ανέφερε επίσης, ότι ο ίδιος θα τεθεί επικεφαλής των ψηφοδελτίων της ΝΔ, στην Μεσσηνία και τη Μαγνησία.
Ο πρόεδρος της ΝΔ ανακοίνωσε, επίσης, τη δημιουργία Εκτελεστικής Εκλογικής Επιτροπής, που θα έχει επικεφαλής τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και στην οποία -μεταξύ άλλων- θα μετέχουν οι Μενέλαος Δασκαλάκης, Λευτέρης Ζαγορίτης, Φίλιππος Ταυρής, Ανδρέας Παπαμιμίκος, Λεωνίδας Κουρής, Κώστας Ζωντανός, Δημήτρης Καραγκούνης.
Αλλαγή στους υποψήφιους της ΝΔ στην Ευρυτανία
Στην αλλαγή της Μαρίας Γαλανού – Σαρχώση, προχώρησε η Νέα Δημοκρατία, μετά τα γεγονότα με τον σύζυγο της. Η αρμόδια Εκτελεστική Επιτροπή, μόλις ενημερώθηκε για το μείζον αυτό θέμα, «έβγαλε» από το ψηφοδέλτιο την Συμβολαιογράφο και στην θέση της τοποθέτησε τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής Χρήστο Αρμάγο, που ήταν από τα πρόσωπα που είχαν υποβάλει νωρίτερα και σχετική αίτηση υποψηφιότητας.
Έτσι το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο στο Νομό μας έχει ως εξής:
 1 ΑΡΜΑΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣ. ΑΓΩΓΗΣ
2 ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
3 ΚΟΥΛΑΡΜΑΝΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΕΠΙΤΙΜΟΣ Δ/ΝΤΗΣ ΟΙΚ. ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ