Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Δήμος Καρπενησίου – Δήμος Αγράφων Μαζί στην 46η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας

Η ισχύς εν τη ενώσει» αποτελεί τη φιλοσοφία των δύο Δήμων της Ευρυτανίας, οι οποίοι συμμετέχουν με κοινό περίπτερο στην 46η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, σε μια προσπάθεια προβολής του τουρισμού και των τοπικών προϊόντων του τόπου μας.

Θεωρώντας ότι η δύσκολη οικονομική συγκυρία δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αποτελέσει τροχοπέδη στην εξωστρέφεια της Ευρυτανίας, οι δύο Δημοτικές Αρχές συμμετέχουν σε έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς της Στερεάς Ελλάδας.
Με χαμηλό κόστος, συλλέγοντας προϊόντα από τοπικές επιχειρήσεις και χρησιμοποιώντας υλικά από την Ευρυτανική γη, οι δύο Δήμοι κατάφεραν να δημιουργήσουν έναν χώρο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον εντός της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, που υποδέχεται καθημερινά τους επισκέπτες και τους ενημερώνει για την Ευρυτανία και τους προσκαλεί να τη γνωρίσουν, να απολαύσουν τη ζεστή φιλοξενία της, τις μοναδικές γεύσεις της, τις εναλλακτικές δραστηριότητες και την αξεπέραστη ιστορία της.
Όλοι μπορείτε να επισκεφθείτε την Έκθεση καθημερινά στο Κτήριο Β, στο Περίπτερο 38 από τις 18:00 – 22:00 εκτός από Σάββατο 19 Μαΐου και την Κυριακή 20 Μαΐου όπου θα είναι ανοιχτό να σας υποδεχτεί 10:00 – 14:00 και 18:00 – 22:30.
Ήδη το περίπτερο επισκέφθηκε πλήθος κόσμου. Ειδικά στα εγκαίνια, το Σάββατο 12 Μαΐου, η συμμετοχή αλλά και το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο, γεγονός που επιβεβαιώνει την άποψη ότι με συνεργασία και κοινή προσπάθεια οι δύο Δήμοι της Ευρυτανίας μπορούν να συμβάλουν αποτελεσματικά στην ανάπτυξη του Νομού.