Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Στην Λαμία για αξονική τομογραφία η βαριά τραυματισμένη γυναίκα - ΝΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ


Στην Λαμία για αξονική τομογραφία 
η βαριά τραυματισμένη γυναίκα




Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Καρπενησίου οι 3 από τους 4 τραυματίες του πρωινού τροχαίου. Σύμφωνα με υπεύθυνους του Νοσοκομείου, η βαριά τραυματισμένη γυναίκα, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αυτή την ώρα μεταφέρετε στην Λαμία για αξονική τομογραφία (Αχ αυτός ο αξονικός του Νοσοκομείου μας) και θα επιστρέψει στο Καρπενήσι για την συνέχεια της νοσηλείας της.



Επίσης με νεότερες πληροφορίες μας, το δυστύχημα συνέβη λόγω προβλήματος που προέκυψε στα φρένα του αυτοκινήτου, που είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορέσει ο οδηγός να το συγκρατήσει πάνω στην στροφή.
 

Ο φακός του ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ, βρέθηκε αμέσως στον τόπο του δυστυχήματος και κατέγραψε συγκλονιστικές στιγμές, τόσο από την τιτάνια προσπάθεια απεγκλωβισμού των τραυματιών από τους άνδρες της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ, όσο και από τον απεγκλωβισμό της άτυχης γυναίκας.
 
Στις φωτογραφίες που σας παραθέτουμε, συγκλονίζει η φωτο με τον τραγικό σύζυγο της 66χρονης να τραβάει τα μαλλιά του την ώρα που η νεκρή γυναίκα μεταφέρετε στο ασθενοφόρο.