Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Ο Ευρυτάνας Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς κοντά στους Special Olympics

Με μία ομάδα 25 εθελοντών, νεαρών δημοτών, ηλικίας 13 – 18 ετών, συμμετέχει ο Δήμος Βύρωνα στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics...
που πραγματοποιούνται στη χώρα μας φέτος το καλοκαίρι. Μάλιστα, ο Δήμος Βύρωνα είναι ο μοναδικός Δήμος που συμμετέχει συντεταγμένα σε επίπεδο εθελοντών.
Από τις 25 Ιουνίου έως και τις 4 Ιουλίου, 7.500 αθλητές από 185 χώρες θα βρεθούν στην Αθήνα και θα λάβουν μέρος σε 22 Ολυμπιακού τύπου αθλήματα. Οι εθελοντές της πόλης μας πρόκειται να συνδράμουν στη διεξαγωγή των αγώνων
ποδοσφαίρου, που θα πραγματοποιηθούν στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Ελληνικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που το κορυφαίο αυτό γεγονός διεξάγεται στη χώρα μας, την πατρίδα του «ευ αγωνίζεσθαι».
Στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics, το κορυφαίο γεγονός στην πολύχρονη πορεία ενός παγκόσμιου κινήματος, ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς, συναντήθηκε με τη Διευθύντρια και τη Συντονίστρια Εξυπηρέτησης του Προγράμματος Εθελοντισμού της Οργανωτικής Επιτροπής των Special Olympics, Μαρία Φαγογένη και Ιωάννα Αρχοντάκη αντίστοιχα και συζήτησαν τις λεπτομέρειες και τα στάδια συνεργασίας κατά τη διεξαγωγή των Αγώνων.

*Από αριστερά στη φωτό: Ο Αντιδήμαρχος Νέας Γενιάς και Νέων Τεχνολογιών Δήμου Βύρωνα Δημήτρης Ταραζώνας, η Διευθύντρια του Προγράμματος Εθελοντισμού Μαρία Φαγογένη, ο Ευρυτάνας Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς και η Συντονίστρια Εξυπηρέτησης του Προγράμματος Εθελοντισμού Ιωάννα Αρχοντάκη.