Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΑΣ ΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ

Γρανίτσα 28-3-2011

Κα Βάσω Φεγγούλη

Στην εφημερίδα σας, στις 23 Μαρτίου 2011, αναφερθήκατε και σχολιάσατε πράγματα που αφορούν τον Κυνηγετικό Σύλλογο Δυτικής Ευρυτανίας.
Ειδικότερα στη σελίδα 10 του προηγουμένου φύλλου σας, που αναφέρεσθε στην συνεδρίαση του ΔΣ του Δήμου Αγράφων Ευρυτανίας, στην τελευταία παράγραφο, μεταξύ άλλων γράφετε: «Ερωτηματικά προκάλεσε… υπογραφή των Πρακτικών…».
Με την ιδιότητά μου ως μέλος του προαναφερθέντος Συλλόγου και μέλος του ΔΣ και προς αποκατάστασης της αλήθειας θα ήθελα να διευκρινίσω τα παρακάτω:
Δεν προέκυψε πρόβλημα μεταξύ των μελών του ΔΣ του Συλλόγου μας, σχετικά με την ίδρυση νέου καταφυγίου άγριας ζωής στην περιοχής της Δυτικής Ευρυτανίας.
Τα όσα ακούστηκαν ή λέχθηκαν από δύο μέλη του ΔΣ του Συλλόγου μας, αφορούν μόνο αυτούς και εκφράζουν προσωπικές τους απόψεις, καθώς δεν λάβαμε επίσημη πρόσκληση από τον Δήμο Αγράφων να παραστούμε στη συνεδρίαση του, στην συζήτηση για την ίδρυση του νέου καταφυγίου και να καταθέσουμε τις απόψεις μας.
Επιπρόσθετα δεν έχει προκύψει κανένα ερωτηματικό και ούτε δημιουργήθηκε θέμα σχετικά με την υπογραφή των Πρακτικών Συνεδριάσεων του Συλλόγου. Αντίθετα, ερωτηματικά, εμένα προσωπικά μου δημιούργησαν όσα έμαθα για τη δημόσια περιφορά και παρουσίαση του βιβλίου πρακτικών του ΔΣ, χωρίς προηγούμενη απόφασή μας, σε αναρμόδιες αρχές και ιδιώτες.

Υ.Γ. Παρακαλώ η παρούσα επιστολή μου να δημοσιευθεί στην εφημερίδα σας.

Με τιμή
Γιώργος Ρήγας
Μέλος του ΔΣ
Κυνηγετικού Συλλόγου
Δυτ. Ευρυτανίας