Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΕΦΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ


Με τον αντιδήμαρχο της γοητευτικής και πολύπαθης ευρυτανικής πρωτεύουσας να καταλαμβάνει το αξίωμα του Α΄ Αντιπροέδρου τους δρομολόγησε τη λειτουργία τους η νέα τοπική ΠΕΦΟ Καρπενησίου, την αρχική (ετήσιας θητείας) Διοικ. Επιτροπή της οποίας συγκροτούν οι εξαίρετοι πιστοί του Θρύλου: Πρόεδρος Κων. Ευ. Αλαφροπάτης (ελ. επαγγ.), αντ/δροι Χρίστος Σ. Γενιτσαρόπουλος (επιχειρ. – αντιδήμαρχος) και Αθαν. Ιω. Μπακατσιάς (τεχνικός), γεν. γραμματέας Παναγ. Ν. Μουτσούλας (ελ. επαγγ.), ταμίας Νικόλ. Δ. Μπακατσιάς (Δ.Υ.), σύμβουλοι Κων. Κων. Σ. Γενιτσαρόπουλος (ελ. επαγγ.), Ευάγγ. Κ. Αλαφροπάτης (Δ.Υ.), Δημήτριος Α. Ντρίβας (ελ. επαγγ.), Σερ. Ευ. Αλαφροπάτης (φοιτητής).
Η Δ.Ε. προσκαλεί τους πιστούς του Θρύλου όλης της Ευρυτανίας να καταστούν μέλη της Τοπικής ΠΕΦΟ (6976 – 169899) και:

*Εκφράζει την ευγνωμοσύνη του Ολυμπιακού λαού, που σέβεται την ιστορία και τιμά το ήθος της παράταξης προς τους άξιους Ηγέτες Ευάγγ. Μαρινάκη, Σωκρ. Κόκκαλη, Σταύρο Νταϊφά.

*Προτρέπει τους Εντιμότατους Π. και Γ. Αγγελόπουλους να καθαρίσουν την κόπρο του διαιτητικού Αυγείου.

*Απευθύνει τα ολόψυχα συγχαρητήριά της προς τον ανακηρυγμένο «Κορυφαίο Φίλαθλο της Χώρας», πανεπ. Καθηγητή μέλος 15 Διοικήσεων του Θρύλου και ακάματο Πρόεδρο της ΠΕΦΟ κ. Κώστα Ν. Μπαρμπή για το τεράστιο ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΣ έργο των 57 ετών σε όλους τους τομείς, και

*ΑΠΑΙΤΕΙ από το ΑΣΤΟΡΓΟ και ΑΔΙΑΦΘΟΡΟ κράτος να στεγάσει επιτέλους πραγματικά τον ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ Ολυμπιακό, παραχωρώντας του την κυριότητα του ΧΩΜΑΤΟΣ του «Γ. Καραϊσκάκης».