Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Συνεδρίασε το ΔΣ Αγράφων

Συνεδρίασε την περασμένη Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011 το Δημοτικό Συμβούλιο Αγράφων με 9 θέματα στην ημερήσια διάταξή του.
Εκτός ημερήσιας διάταξης ο δήμαρχος Αγράφων κ. Τάτσης αναφέρθηκε σε στη δημιουργία γραφείου ΟΑΕΔ – παράρτημα, το οποίο θα εξυπηρετεί τους δημότες και δεν θα τους υποχρεώνει τη μεταφορά τους στο Καρπενήσι για μια απλή θεώρηση ή ανανέωση κάρτας ανεργίας.
Από την πλευρά της αντιπολίτευσης ο αρχηγός της μειοψηφίας κ. Μπαμπαλής, έθεσε ερώτημα για το περίφημο αυτοκίνητο του Δήμου, που τόσος θόρυβος έχει γίνει, με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα και να ειπωθούν πράγματα που σίγουρα θα συζητηθούν και θα μας απασχολήσουν και στη συνέχεια.
Αναλυτικά, όμως, για το ζήτημα του τζιπ, σας παραθέτουμε δίπλα εκτενές ρεπορτάζ.
Τα θέματα που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της ημερήσιας διάταξης ήταν τα εξής:
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας Δήμου Αγράφων (Εισηγητής: ο κ.  Χρήστος Δημητρόπουλος) - Έγκριση απολογισμών σχολικών επιτροπών (Εισηγητής: ο κ. Μιχόπουλος Ευθύμιος)  - Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης (Εισηγητής: ο κ.  Χρήστος Δημητρόπουλος) - Καθορισμός οικοδομικής γραμμής για ανέγερση κτιρίων σε οικόπεδα επί τις Επαρχιακής οδού (Εισηγητής: ο κ. Μιχόπουλος Ευθύμιος) - Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής έργων. (Εισηγητής: ο κ. Τσιώλης Δημήτριος) - Έγκριση  Α.Π.Ε. έργων . (Εισηγητής: ο κ. Μιχόπουλος Ευθύμιος) - Ορισμός μελών για την συγκρότηση επιτροπής Οριστικών Διανομών Νομού Ευρυτανίας. (Εισηγητής: ο κ. Τσιώλης Δημήτριος) - Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης εργασιών έργων. (Εισηγητής: ο κ. Τσιώλης Δημήτριος) - Μεταφορά περιπτέρου Τ.Κ. Ραπτοπούλου. (Εισηγητής: ο Τσιώλης Δημήτριος) -  Μείωση εγγυητικών του έργου. (Εισηγητής: ο Τσιώλης Δημήτριος).