Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Μυρίκη-Φραγκίστα 2-1 Νίκη στα σημεία

Με νίκη επί της Φραγκίστας προχώρησε η Μυρίκη. Η ομάδα του Βασίλη Φούκα, χωρίς να ικανοποιήσει με την απόδοσή της, επικράτησε των νεοφώτιστων στην Α΄ κατηγορία με σκορ 2-1 και έτσι με 27 βαθμούς πλησίασαν στον ένα τον Αίολο που συνετρίβη από τα Άγραφα.
Οι γηπεδούχοι, στηριζόμενοι κυρίως στην εμπειρία τους αλλά και στη δύναμή τους κατέβαλαν τους πιτσιρικάδες της Φραγκίστας, που γνώρισαν μια ακόμη ήττα, την 4η συνεχόμενη στα τελευταία παιχνίδια.

Κορυφαίος του γηπέδου ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων Χρήστος Σάλτης, ο οποίος σε ένα ακόμη ματς απέδειξε ότι το μέλλον του ανήκει.
Την ερχόμενη αγωνιστική η Φραγκίστα υποδέχεται τον Απεραντιακό και η Μυρίκη ταξιδεύει στο Ραπτόπουλο όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική Δόξα.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Α΄ Μέρος -  Οι καλύτερες φάσεις
2΄ : Σουτ του Καζάκου Π. εκτός περιοχής μπλόκαρε στην δεξιά του γωνία ο Μεριγκούνης.
10΄ : Ο Σαϊτης σέντραρε παράλληλα από δεξιά και ο Σιταράς εύκολα από κοντά με σουτ στην δεξιά γωνία των φιλοξενούμενων άνοιξε το σκορ (1-0).
15΄ : Μονοκόμματο σουτ του Σαϊτη από καλή θέση μέσα από την περιοχή μπλόκαρε ο πορτιέρο Σάλτης.
24΄ : Ο Σαϊτης με μπαλιά έβγαλε τον Σιταρά, απέναντι από τον Σάλτη, ο φορ της Μυρίκης πλάσαρε αδύναμα και ο Περούλας απέκρουσε την μπάλα που είχε πορεία προς τα δίχτυα.
25΄ : Δυνατό σουτ του Σαϊτη απέκρουσε στην δεξιά του γωνία ο τερματοφύλακας της Φραγκίστας.
43΄ : Ο Μπισμπίκης έβγαλε την μπαλιά από αριστερά, ο Ζήκας έκανε το μπάσιμο σούταρε δυνατά εκτός περιοχής, όμως ο πορτιέρο της Μυρίκης μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία.
Β΄ μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
47΄ : Μονοκόμματο σουτ του Σαϊτη μέσα από την περιοχή και δεξιά μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία ο Σάλτης.
50΄ : Ο Ζήκας εκτέλεσε φάουλ από το κέντρο, μετά από λάθος στην άμυνα της Μυρίκης ο Κατσαδούρος μέσα από την μικρή περιοχή πλάσαρε στην δεξιά γωνία του Μεριγκούνη και ισοφάρισε σε 1-1.
68΄ : Ο Παχής εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Σαϊτης πήδηξε πιο ψηλά από όλους στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά στην αριστερή γωνία της Φραγκίστας διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
72΄ : Ο Σαϊτης έδωσε στον Μπουμπουρή, ο οποίος σούταρε από το ύψος του πέναλτι άουτ από την αριστερή γωνία του Σάλτη.
76΄ : Ο Ζαλοκώστας άνοιξε δεξιά στον νεαρό Φούκα, αυτός σούταρε από κοντά ο Σάλτης απέκρουσε στην αριστερή του γωνία και στην επαναφορά ο Σιταράς σούταρε εξ επαφής, όμως ο τερματοφύλακας της Φραγκίστας απέκρουσε ενστικτωδώς.
85΄ : Ο Γούλας Τ. κινήθηκε ταχύτατα από αριστερά, πλάσαρε από πλεονεκτική θέση, όμως η μπάλα κατέληξε μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι της Μυρίκης.
Συνθέσεις ομάδων
Μυρίκη (Βασίλης Φούκας) : Μεριγκούνης, Παχής, Ζαχαράκης(57΄ Ζαραβέλης), Κολόκας, Μπουμπουρής, Γκορόγιας, Ράπτης(57΄ Τσιλιμέκης), Λέρης(57΄ Φούκας), Σιταράς, Σαϊτης, Ζαλοκώστας
Φραγκίστα (Βασίλης Παπαδήμος) : Σάλτης Χ., Μακρής, Γερονίκος Π., Περούλας, Καζάκος Γ., Λαθύρης, Μπισμπίκης Ι., Κατσαδούρος Κ., Γούλας Τ., Ζήκας, Καζάκος Π.(78΄ Σάλτης Α.)
Διαιτητής :  Γιώργος Δροσίνης (ΣΔΠ Ευρυτανίας)1ος Βοηθός : Κώστας Νικολάου (ΣΔΠ Ευρυτανίας)2ος Βοηθός : Γρηγόρης Πολυχρόνης (ΣΔΠ Ευρυτανίας